Svarta veckan

Pratade med mamman igår kväll, och vi ska gå in för en "rematch". Vilket betyder att jag har två veckor på mig att hitta en ny familj. Annars måste jag åka hem igen.

Jag har aldrig kännt mig så jäkla värdelös som jag gjorde igår. Och Emma, hade jag kunna ringa så skulle jag ha ringt dig då. För jag kände mig så himla ensam, och jag gör det fortfarande. För nu står jag ensam, jobbar inte, ingen bil och mobil. Och håller på att packa väskan för att vara så förberedd som möjligt för att påbörja en ny resa i mitt liv.

Inom mig känner jag en stor lättnad. Men ensamheten tar över för tillfälligt.

Det finns många små anledningar till varför det inte har fungerat. Men i det stora hela känns det som att otryggheten och osäkerheten hos mig har varit anledningen till det. Jag har inte vågat kommunicera fullt ut. Och det är nyckeln till en fungerande relation. Men för mig har det varit svårt att känna trygghet, och steget att behöva stå på egna ben Här har antagligen varit för stor för mig. Plus jobbet med barnen som man ska sköta, livet utanför som skulle fixas. Att känna sig välkommen, behövd och "feed back" på vad man gör är så himla viktigt i livet för att få ork och vilja ta sig fram.  För olika åsikter och prioriteringar. Kemin fungerade helt enkelt inte.

Jag Ljög till och med! I all min rädsla och osäkerhet ljög jag om en liten sak och ångrade mig snabbt där efter och sa som det var. Jag kan inte minnas senaste gången jag Ljög sådär!! Lågstadiet?! Ingen aning,. Men det gav mig en klocka, med rött ljuse, att jag ska här ifrån. Tecken på osäkerhet i mig själv, kurrage Jag har blivit påmind för mycket av mina dåliga sidor. Vet inte om det är bra eller inte. En läxa för livet försöker jag se det som.
 

Jag läser alla era inlägg, och det värmer så oerhört om hjärtat!!:)

Washington DC!

Hey!

Det är söndag idag, klockan är 6.45am och jag sitter uppe och jobbar.. Mamman är iväg på ett "running event" och ska springa 10 miles. Och snälla jag fick offta gårdagskvällen med att köra hem tidigare från Phoebe för att börja jobba klockan 6am..!! Jag hade kunnat nanna gott i sängen nu annars!:P Men positiva jag - nu får jag lite tid att skriva, ladda upp bilder och googla istället tills barnen vaknar. Får inte glömma tvätten bara. 
Men jag erkänner, när man väl masat sig upp är det ganska mysigt att sitta uppe vid datorn med en kopp kaffe mocha och se morgonljuset smyga sig in genom fönstret(vuxenpoäng?!). 

Tänkte bara kanelbullar nu på förmiddagen! Får se hur De går.. Lite klurigare när de har helt andra mått här (cup, oz), och när man ska leta efter ingredienserna i affären. Tro inte att de har färsk jäst i disken inte..:P 

Var i Washington DC igår! Gick utanför vita huset medan Maaret o Phoebe fick möjlighet att gå inside pga att deras counselor bokat in dem. Jag tillhör en annan organisation. Men fy va litet huset är. Nothing special to see. Det häftiga är när man tänker på hur mycket som händer där inne, vem som har arbetat där och människorna som står utanför, den propaganda som försegår hela tiden. Igår var det väldigt lugnt tror jag. Aktion "Hunger strike" för Iran (32 dagar hade gått) en bit ifrån huset. Det var ganska rörande att se faktiskt.
Tog metron till The Mall efteråt och gick där ett tag. Nästa gång jag kommer hit blir det förhoppningsvis en heldag med en massa turistiga atraktioner, parker och museer!Let's se how my cinnamon rolls are doing!;)


http://www.youtube.com/watch?v=8LOYbhl0_es

 CiaO and good morning Baltimore!:)

 

Äntligen fredag!

Olycka händer sällan ensam.. Fick ett plötsligt kräkanfall igår förmiddag och precis efter att jag spydde, trampade jag på mina glasögon som jag i panik hade lagt på golvet innan jag kräkte!! Och jag behöver verkligen glasögon när jag kör i mörker,..!!:S Jaja, nu kanske jag skaffar mig de där mörka bågarna jag tänkt skaffa förut;)

Fortsatte idag med att städa och organisera bland alla leksaker, kläder och krimskrams..! Hade lätt kunnat spenderat en Vecka med detta..

Lucie hämtade mig ikväll och körde med henne till Baltimore tillsammans med tre andra Au Pairer! Träffade några andra vänner till dem (manliga sådana) och besöktenågra  barer i Clifton. Första gången i Baltimore, men det var nästan som att besöka Möllan i Malmö:P. Fast med fler killar i dålig klädsel.. För amerikanska killar har verkligen ingen bra klädstil över huvutaget..:P! Aja, skönt att komma ifrån huset iaf!! Och få slappna av för en stund!
Imorgon väntar Washington, och där efter hemmafest hos Phoebe! Gissa vem som står för drinkarna...;)

  
Det är sista helgen i Augusti...shit va tiden springer iväg!! Denna månad skulle jag absolut vilja ta om igen, för det är en väldigt fiin månad...!!;)

Fick brev igår från familjen innehållande en del böcker med en del aktivitetstips för barn (!), och lite kräftskivehattar, dekoration o servetter! Det var väldigt kul lustigt att få;) 
Hoppas ni haft kräftskiva allihopa!! Ska se om jag kan annordna det här;P

Har hittat mitt favoritgodis - "M&M Premiums" = m&m med extra fin choklad, och varierande smak":D

Puss o Gonatt!:)