Tack mamma och pappa!!

Okej, andra dagen och jag fick känna på "barn-på-dåligt-humör-dagen".. Ni vet, när det inte går som man tänkt sig, man tror att de kommer att gilla aktiviteten, och de bara blir uttråkade...:S Well, det var inte sååå illa, men men, jag kommer lära mig!;) Haha, När man ena stunden får höra att de Älskar att leka, och andra stunden plötsligt säger "I hate it, and never liked it", då vet man att de är trötta... Och, när man då ska gå hemåt, och man har en bra bit att gå, och får dra dem i vagnen för att de inte orkar gå hela vägen, i "human heat" (över 30*C) och man är törstig..

Okej, jag vill tacka mamma och pappa såå  hiimla mycket för alla gånger ni fått dra mig i vagnen när jag vat liten och inte orkade gå (ni var med stor sannolikhet ännu tröttare än jag),  när ni burit mig upp för trapporna för att jag inte Velat gå själv, eller möjligen lådsats sova (tack för ert stora tålamod)!!
("v") ("v") ("v")


Okej, fick sluta en timme tidigare idag (kl18),. tänkte jag skulle iväg och handla lite till muffinsen vi ska göra imorgon! Kommer säkert ta flera timmar innan jag hittar alla ingredienser in the foodstore!!:S

My skype - dooaflickan

Lättast att nå mig är under helgerna!:)

Kommentarer:

1 sabina:

hmm, funkade inte när jag försökte adda dig på min skype. vilken mail använder du på skype, kanske lättare att hitta dig då?? jättekul att läsa hur dagarna går :) du verkar ändå behålla ditt lugn, vilket är det bästa! p&k

2 Lena:

Ja Madde.Nu har du fått känna på att ha trötta och gnälliga barn.Och fantasin tryter.Man få ha tålamod.Men darn glömmer fort.

3 Maddie:

Har samma mejl som alltid! Fösrök igen!:)

Kommentera här: