Körning...

FAAAAANN!!! Ska det va så j*vla svårt att köra bil......!!!!

Körde med mamman idag, och allt gick väl tills jag skulle svänga vänster och ut på en lite större väg, tyckte jag hade tid att svänga, kolla vänster, höger, vänster en massa gånger, börjar köra ut lite, kollar höger igen då det kommer en bil så jag måste stanna.

Nu rinner tårarna....


Helvetes jävla skit.....


Det här är verkligen en berg o dalbana....

Kommentarer:

1 Jossan Au Pair i USA:

Övning ger färdighet och även fast man har körkort så betyder det inte att man är proffs på att köra bild. Ge inte upp du klarar det!

Alla är vi barn i början.

2 sabina:

a precis som skrivet ovan. du ska inte tro att våra föräldrar som tycks ha haft körkort i all evighet är färdiga förare. vi blir aldrig färdiga. tyvärr, men det är ju så att erfarenhet ger färdighet också. du måste få göra små misstag för att bli bättre, dessutom kan jag inte annat än föreställa mig att trafiken i usa är tio gånger värre än i skåne o lilla sösdala :) hela den här aupairgrejen är väl lite som en bergodalbana. så länge du vet att vi här hemma stöttar dig så blir allt lite lättare. pussokram

3 sabina:

förresten!!!!! update!!!!!!!!! jag o jonathan har fått lgh i malmö!!!!!! iiiiiiih vi flyttar in den 1 november!!!! guess if im excited!!!!! :):)

Kommentera här: