Eh?!
"Porriga trosor du har!"
Varav jag kontrade med "Eh, då har du inte fått se så mycket bara trosor kära du,.."


Kommentar efter att brorsan råkade se mina trosor under mina tights (eller "råkade",. det var snarare Jag Själv som bytte om framför hans ögon, och han hade ingen annan möjlighet att titta bort. Hoppas att jag inte gav honom men för livet bara..:P)

Födelsedagar!Födelsedagar är alltid roliga!:)

Förs vill jag gratta min Kära vän Emma, som fyllde 21 år den 27/12 - GRATTIS!!:) Och hoppas att du hade en fiiin dag!

Idag, 28/12, har familjen firat vår kära pappa som fyllt 50 år!! Herre gud,... inte varje dag man får fira en sådan dag!
Dagen började men en härlig hotellfrukost med allt vad man kan tänka sig i frukost väg! Svensk, engelsk, amerikask, fransk,.. ja, global frukost!:D Sedan tog mamma och pappa en tur på stan, medan brorsan och jag satt inne på hotellrummet och gjorde klart presenten till honom. Som hanm efter fyra timmars slit, fick ta emot på fiket "Evas Parlai"! Vi hade klippt och klistrat ihop ett album med alla typer av bilder vi kommit över som skulle spegla hans liv! Dock kommer det dröja länge innan jag Själv orkar öppna fotoalbummet, för jag är ganska spyfärdig nu efter alla timmar vi lagt ner för att få det gjort...! Dock blev det Riktgt lyckat! På fiket fick vi också besökt av pappas kusin!
På kvällen hade vi (eller rättare sagt Jag) beställt bort på "Heaven 23" på Gothia Tower där vi, efter vad vår plånbok räckte till, åt en alldelsd utsökt middag med en underbar utsikt över Göteborg by night!:) Sammtidigt gick Ishokey matchen "Frölunda-Färgestad" med över 31 000 åskådare på "ny-gamla ullevi" under öppen himmel, och som vi också kunde skåda en aning från restaurangen!
Där efter blev det drinkar i baren, och lite "pubrunda"! Men f*k,.. JAG kom inte ín på första puben (23års gränns!! Det finns fortfarande tillfällen då man känner sig aningen ung) Så jag fick gå till en rock klubb istället där äldre sliskiga gubbar slängde blickar till mig, och jag ville bara göra slut på min öl och gå där ifrån,.. Närmare tolv gick jag tillbaka till hotellet där jag Mötte mina föräldrar som satt i baren, och pappa hade precis svept en "Hot Shot"!:) Härligt glad och på allerten vart han!:D Men vem unnar inte en nyblive 50 årig det:!:D

Imorgon lär det bli sovmorgon,.. Men hoppas också på att få se en del av Göteborg!:)


Ish, slängde iväg några mejl till några lägenheter i Malmö,.. jag håller fortfarande tummarna!!:S


Jag passar...Jag är bara så Typisk mig själv!! Hittade inte mitt pass i morse, och kallade in skallgångs kedjan för att kunna hitta det.. Vi letade och letade, mitt rum är ju inte såå stort, och ja Kunde verkligen inte Fatta VAAR jag hade lagt det. Det låg Inte där jag ALLTID har haft det. Jag hade gett upp, sista minuten pass skulle inskaffas på Något sätt.. Så, plötsligt, ber jag en leta i en låda. Och, där ligger det...


Nu bär det av til Gbg!:) Ska bli såååå himla skönt att få komma iväg!

Jag längtar...