Crab

30 JULI

Körde själv (!!) till "Bank Of America" och fixade bankkonto idag, eftersom jag imorgon kommer få min första check, 195 dollar!;) Wei, en sak i taget iaf, måste öva på att parkera dock, för Det är jag uuussseel på!! 
Imorgon kväll åker Franzie till Californien, så familjen bjöd ut oss alla på middag och åt Krabba!! Yummie!;) Om ni trodde att kräftor var kladdig socialmat Måste detta testas!:D Kommer kännas konstigt dock när Franzie inte är här länge - vem ska säga till Mig vad Jag ska göra..?!:S...:P Hon ritade en fiin karta över Catonsville till mig så jag vet vart alla viktiga platser ligger, som skolan, biblioteket, parken, andra Au Pairer, de stora gatorna,..:D Hon är bara för söt!
Hade ett mer seriöst snack med mamman ikväll om allt gällande mitt arbete, regler, att tänka på, rutiner etc,..!
Känner mig mycket mer pepp inför kommande tid!!:D

Se världen från den ljusa sidan - det värmer hjärtan väl!

PUSS

Hårigt värre

28 JULI

Har haft en väldigt fin dag idag!
Var vid poolen och badade o solade; hett, hett värre, kan tänka mig en 30*C, närmare 90*F iaf!;) Fick köra en del idag iaf, och Det känns mycket bättre! Lång dag med, jobbade tio timmar.. Börjar lära känna barnen iaf, och det gör ju det hela mycket lättare att ta hand om dem...!! De är såååå söta!!;)
Färjade håret ikväll, och det blev mörkt, mörkt...;) Färjade duschen med, vilket kanske inte va meningen riktigt,..:S

Ta hand om er alla!:)

Turning 21...

26 JULI

GRATTIS PÅ MIG!!! Turning 21... I Usa är det en Väldigt stor dag, som att fylla 18 hemma kan man säga, eller well, mer fylla 20 kanske.. Efter 21 får man nämligen köpa alla typer av alkohol och inträda alla uteställen och nattklubbar!!;)
 
Dagen spenderade jag med Franzie och Phobe! Besökte en typisk amerikansk kyrka och gudstjänst! Verry mycket halleluja där må jag säga!;) Men, tror jag ska besöka den igen! Efteråt åt vi lunch på en riktig amerikansk "Dinnes". Tjejerna sjöng födelsedagssång för mig på tyska, och blev bjuden på tårta av personalen!

TACK TACL TACK för alla Grattis gratulationer jag fick!!:D Denna dag har nog varit den jobbigaste rent känslomässigt,.. kunde brustigt ut i gråt under gudstjänsten om jag låtit mig själv göra det... Men sen är ju jag den som inte gör det (varför?!). Har jättesvårt att visa svaghet, vilket gråt egentligen inte är. Att våga visa att man gråter tyvker jag är en styrka i sig! Jag väntar fortfarande på mina tårar, för jag känner att de är där.. Under kvällen var vi vid poolen och hade barbeque (väldigt vanligt sätt att träffas och umgås på, familjer och vänner emellan), åt grillat, badade, åt riktigt good chokladtårta och fick öppna lite presenter!:)

Hade en väldigt fiin dag! Och Ni alla förgyllde den verkligen med era fiiina hälsningar!:D

Må väl!:)