Madeleine

2010-04-30
14:50:58

Jag är glad!- The only steps that matters are the once you take all by yourself -

:-)2010-04-29
01:31:20

Mycket som lockar,..Alot of temptations in life,.. Och ja, det är svårt att motstå och att ibland kanske vara mer stark i beslut som skulle anses vara mer förnuftiga än andra. Men, i slutänden handlar det om vara nöjd med livet i god samförstånd med andra människor. Ovh att ens egna val i livet inte gör negativ inverkan på andra människor och deras val i livet.
Det ska väl egentligen inte vara så svårt att ta hänsyn till?!

What a life we are all living!!:)2010-04-26
22:18:04

Dumsnällheten straffad


Så tillslut har min dumsnällhet straffat sig. Jag vill ju verkligen tro gott om alla människor. Eller med så många som möjligt i alla fall... Men ack så var jag för dumdristig i helgen.. 
Tvättmaskinerna klöddade ju innan helgen. Jag ringde vaktmästaren, skrev en fin lapp och satte upp på anslagstavlan.. 
    Dock lät jag mina genomblöta kläder hänga i torkrummet, och eftersom jag viste att de skulle ta ett tag innan de skulle bl torra lät jag dem hänga kvar över natten. Lördagen gick, och jag var inte hemma förrän på Söndag. Alltså var jag dum nog att låta dem hänga där över två nätter. När jag väl gick ner för att hämta dem hade Någon slängt nästan ALLA mina kläder i soptunnan!!! Ett par byxor hängde kvar, men de var fortfarande blöta.
     Tvättmaskinerna var inte igång under helgen. Så, hur många har egentligen kunnat tvätta?!
Ja, jag var ganska förbannad när jag drog upp mina kläder ut soptunnan. Hade någon kommit ner just då och påpekat vad Jag gjort som lämnat kvar mina kläder så hade jag kontrat.
     Finns det någon annan som hade slängt kläderna om man hade behövt torkrummet?! Man hade tagit ner dem och lagt dem på bordet eller på golvet. Men man slänger ju inte som om personen i fråga inte skulle märka att kläderna var borta. Snacka om att sjunka,..

Malmö vann ikväll (2-1) mot Djurgården!:) En liten händelserik match, så att det var...

Ingvar celebrerar idag!:) Grattis grattis favorit farbror!!


2010-04-26
18:14:46

Veckan är röd,..


Måndag. Den borde förbjudas. Och det blev ju inte bättre av att man inte fick den sömn i helgen man Hade behövt. Måndagen började med en intervju på ett serviceboende i Malmö; cykelväg i över 30 minuter. Jag Måste bli bättre på att hitta de smartare vägarna i stan!!
Men, intervjun kändes väldigt bra. Jag fick till och med en rundvandring på stället. Jag ska på en annan intervju på torsdag till ett boende som ligger närmre centrum.
De verkligen skriker efter sommarvikarier på servicboenden.
Yes, därefter tog jag mig till skolan för att grupparbeta. Och jag vet inte hur många gånger jag jäspade under tiden vi skulle vara kreativa, skriva och bolla idéer hit och dit. Jag önskar att jag var en människa född med fantasi. Finns det ärligt talat chans att öva sig i det??!

Pappa är i stan, och jag ska nu göra honom sällskap på matchen!!:)

Toudelou:)
2010-04-25
14:12:45

Lördagen hade ingen natt

Män - se till att kunna er fysiologi, biologi, anatomi; och ni har oss platt fall!! Vägen till mannens hjärta sägs gå genom magen. Vägen till kvinnans hjärta travar man sig fram till med händerna.

Jag hade en alldeles underbar dag igår!:) Vaknade sent och stack till träning (en väldigt lärorik sådan:)), och sen tog jag bussen till Hörby för att vara med och fira en konfirmation! Fick köra för förska gången på länge. Och det behövs ibland ja,.. Sen tog jag tåget ner till Hässleholm och gick på en helgrym konsert med Röke Blås och gästsångaren Samuel Ljungblad som framförde den sedervanliga Röke Blås musiken blandat med gospel och lite Frank Sinatra tema! Det var svårt att Inte vilja stå upp och dansa med:) Senare på kvällen träffade jag Sabbe och tog ett glas på möllan! Shit, natten blev lång och kall, men otroligt trevlig!:)
Fick vara med om när lördagen gick över till söndag; när den mörka natten ständigt besegras av det där sköra ljuset från soluppgången; fåglarna som kvittrade på morgonkvisten. Det är mysigt. Man vill liksom inte lägga sig, utan trottsar sin trötthet för att få vara med när allt händer framför ens ögon:)
För att något ska ha en övergång måste det finnas en övergående fas, som exempelvis under sömnen när vi efteråt vaknar upp till något nytt..

Lördagen hade ingen natt. Söndagen hade ingen morgon.
Där fanns ingen övergång.
Jag vet, för jag var där.
2010-04-23
21:42:02

Varför ska man ständigt behöva påminnas?!


Hemma igen efter en skööön dejt med vännerna!:)
Det är konstigt hur påminelsen om en själv kommer när man träffar sina vänner. En påminelse om sin egen personlighet och vem som verkligen är jag! Hur ska man se till att flytta den känslan vidare till resten av verkliga livet?! Känslan jag får när jag är med vänner är euforisk!! Jag önskar så att den känslan ständigt kunde vara närvarande; en känsla som gör att jag inte har någon som helst problem med att prata med främmande människor jag möter i affären, berömma ge verkliga kommentarer till människor som Jag känner gör sig förtjänt av det, och en klapp på axeln, att känna den där tillfredställelsen med livet som jag verkligen känner, men som ibland övertalas av andra tankar.

Kokta morötter, spenat och pesto var otroligt gott ikväll!! Man får ta vad man har hemm. Och det är alltid kul att prova nya kombinationer;)

Ska snart träffa Freddy, och iväg till en hemmafest; bära eller brista om det blir trevligt eller ej. Man har ju inte så långt hem om det skulle brista;) 


 "I'll face you" = "Jag skickar dig ett meddelande på facebook"

Nya grannar i huset! Good looking gör det ännu mer intressant,...;)

Ta väl hand om varandra!:)


2010-04-23
14:47:39

Tvättmaskinsproblem x 10^2


Det blir aldrig som man tänkt sig. Jag hade dagen planerad, men när tvätten skulle igång, var det INGET som fungerade!! TRots två helt nya tvättmaskiner... Så det blev till att ringa vaktmästaren, springa upp och ner från lägenheten, pressa ur vatten ur de dyngsura kläderna och skriva en lapp till alla grannar i huset hur läget var: inga tvättmaskiner och torktumlare under hela helgen!! Är det här man tar till sig sitt uppdrag som god samhällsmedborgare och försöker göra alla belåtna med det bästa man kan göra av situationen?!:)

Yes, snart ska jag ta tåget till Lund, och få återse INGRID, Henrik och Ylva!!:D Och ikväll ska jag träffa Freddy över ett glas vin:)

Lev idag!:)


2010-04-22
23:00:57

Smart kille


Keep your thoughts positive
because your thoughts become you words.

Keep your words positive
because your words become your behavior.

Keep your behaviours positive
because your behaviors become your habits.

Keep your habits positive
because your habits become your values.

Keep your values positive
because your values become your destiny.

// Gandih2010-04-22
00:17:14

Me, myself and I


Det är jag. Det handlar om mig. Total fokus på mig. Inget annat. Jag är själv. Ensam. Varje rörelse känns i kroppen. Och varje ny rörelse jämförs med den förra. Hållning: sträck på mig. Fotisättning; sträckning av ben; höften i skön gungning. Presition. 

Det är så mycket som händer i kroppen. Men en pluralitet av all aktivitet sker i hjärnan. Tankeverksamheten går på högvarv. Och det är bara jag som kan påverka den. Jag skulle anta att det är just Därför jag tycker om det så otroligt mycket! Egentiden. Att under träning enbart få fokusera på sig själv. När ens tankar svävar iväg till fantasi, önsketänkande; kanske löser man världsfreden. Eller så nynnar man bara till den pulshöjande musiken. Allt är vad man känner för stunden, i nuet.

Jag, mitt eget inre, och musiken som dunkar i öronen.
Är man i sitt totala "flow" finns det ingen annan utom en själv; jag putar med läpparna och "thanks for the memories" kommer ut ur munnen.

Det börjar svida i ögonen; saltet från svetten som rinna ner i de bestämda fårorna från pannan.

Det fungerar i alla former av sinnenstämningar också. Det gäller bara att forma träningen därefter. Är man arg och frustrerad kan det vara passande att boxas. Styrketräning går också bra. Vill man bara låta ens tankar flöda iväg är det löpning, cykling eller simning. Är man på glatt humör ska man definitivt träna i grupp!

Tiden är över. Efter tiden Jag bestämt kännts bra efter vad kroppen replikerat. Det handlar ju bara om mig, och min kropp. Vi har en ständig dialog. Hur vi känner oss idag, vad vi kan prestera. Och det är sällan vi är antagonister. Men jag vinner oftast i övertalning.

...

"I'm gonna make you bend and break
Say a pray but let the good times role
In case God doesn't show

And I want this words to make things right
But It's the wrongs that make the word come to life
And who does he think he is

If that's the worst you've got better put fingers back to the keys
One night and one more time
Thanks for the memories
even if they weren't so greate
He tastes like you only sweeter"

...

Må väl, snälla!:)


2010-04-21
00:06:15

Visa mig vägen till inspirationVaknade med en lite bättre nacke! Men såklart hade vi ruggby och amerikansk fotboll på målspelet idag,. Så tacklingarna fick jag tyvärr avstå ifrån:/ Tränade ikväll med, och efter det känndes det faktiskt ännu bättre!;)

Jag träffade Emma och hennes vän Paulina ikväll för att se HIF-MFF på La Grappa! Och jag är Vääldigt glad att den matchen inte blev live för min del. Resultatet i regnet som föll var inte värt de priset. Bättre att sitta och mysa inomhus i goda vänners lag, och dränka sin bitterhet i något rött och gott! Hm, HIF är ett bra lag - svårt att förneka...

Nej, men vad är det med mig och min inspiration!!! Vart har alla ord tagit vägen?! Jag minns när jag skrev uppsatser under gymnasietiden och inspirationen till tema på uppsatserna bara flödade. Vem skruvade åt kranen till denna porlande binspirationskälla?!

...

Vem kan det vara
som bara
vill dra snara
åt min hals
så ingen syre alls
kan få chans
att någonstans
dra en vals
med min hals
Att öppnas upp
likt en tupp
och en lupp
över gupp
helt abruppt
Jag vill ej sitta still
för det ger mig ingenting
Ge mig adrenalin
så jag ej lider pin
som ett svin
på anfetamin

...

Men kors i hästhagen 
2010-04-19
23:31:12

Och så var denna dagen slut,..Jag trottsade min nackes vilja och gav mig ut i stan. Gjorde riktiga fynd på Myrorna och Emmaus (det finns många andra bra second hand affärer att välja mellan); och lite smått börjar jag inreda lite i rummet!:)

Jag har inte alls varit riktigt på G idag.. Kanske för att jag tänker på om den här nacken fortsätter att irritera mig, så kommer jag inte kunna träna!! Jag gymmade lite ikväll, men man får va försiktig.
Har "Målspel" på Heleneholm imorgon med, och hoppar innerligt att det känns bättre då!!

...

Livet är som när man under sommaren letar efter den perfekta platsen på stranden; på avstånd ser platsen man letar efter perfekt ut, tills man anländer och får syn på en ännu bättre blats på annat håll. 


2010-04-19
12:59:59

Nackbesvär to be contined,..

Nackbesväret fortsätter, och det ser ut som att dagen inte alls blir som planerad..:/ Men, då får man va flexibel och påhittig. Jag är nu kapabel till att gå och utföra enkla rörelser med resten av kroppens lemmar som att diska och skriva. Jag la därför på en ansiktsmask som ska sitta i 15 minuter, och förenar då nytta i denna oplanerade händelse!:D

Att man ska behöva tvinga sig till situationer för att komma till insikt. Igår var det datorn vars högtalare lämnade in sin avskedsansökan, utan uppsägningstid! Idag var det min egen nacke som sade till mig att "nej Madde, idag tänker jag inte slava för dig, du får klara dig bäst själv". Och i båda händelserna var min delaktighet klart avgörande. Är det meningen att jag ska dra lärdom av dessa händelser?!;) Tja, man skulle ju kunna försöka:

- Ta aldrig något eller någon förgiven. 
- Ha alltid en back up plan.
- Ha sparkonto för oväntade utgifter.

Den kloke lär sig av sina egna misstag, och andras.

Så, då har det gått 15 minuter, och en förhoppning fanns att också nacken skulle varit färdig för användning, men nej..

Länge lever kanske inte optimisten, men hon eller han dör iaf med ett leende, och hoppet lever vidare!:)

2010-04-19
11:21:02

Kyrkbesök och nackbesvär

Jag var igår på lite cykelturer i staden och läste lite på Coffee Point. Dock överranskade jag  mig själv med att gå i kyrkan på söndagskvällen. Jag läste om en liturgisk-musikalisk kväll som namngavs "Ett rop ur skapelse djupet" som skulle hållas i St. Johanneskyrkan. Lite musikunderhållning skadar ju aldrig! Jag överraskar mig själv ibland. Då blir det roligt.
Dock var jag inte beredd på att bli bjuden på snacks;) Vin och oblat = nattvard! Det var några år sedan må jag säga,.. 
Men fy vad tråkigt det är i de svenska kyrkorna!! Och folk frågar sig varför färre och färre folk går dit?! Dock blev jag överraskad där prästen bad oss hälsa på varandra - ett steg i rätt riktning iaf!:) Underhållningen (eller rättare sagt upplysningen såklart) var relativt underhållande. Tankeord som är bra att ta med sig i livet, grym slagverkare och organisten lyfte nästan på kyrktornet med det maffiga ljud som strömmade ur piporna!
Kvällen tänkte avslutas med film, men när jag kom hem och skulle starta den på datorn, ville den inte göra ifrån sig något ljud. Igår var jag nämligen på hugget med att rensa min dator på gamla och onödiga filer. Dock, verkar det som att där kom med några väldigt Viktiga filer som påverkar datorns högtalare,...!! Någon som vet hur detta kan lösas?! Många filer som är livsviktiga för att datorn ska fungera är ju skyddade, och varningstexter kommer upp om man skulle försöka ge sig på dem. Men tydligen hörde inte ljudet till en av dem.

Aaa,.. undertiden som jag precis skrev lutade jag mig tillbaka för att sträcka ut kroppen. Men jag sträckte mig för mycket och har grymt ont i nacken så jag knappt vågar röra mig ut fläcken; sitter antagligen en nerv i kläm vid nackpartiet vilket gör att jag kommer få det svårt att ta mig ut fåtöljen jag sitter i,..:S Caught in acktion!:D 

Tja, tur att man sitter med datorn så man kan roa sig på Något sätt. En dator utan ljud. Kanske kan lösa korsord om jag skulle få sitta här en längre tid, ta kontakt med klasskompisar från förr, lägga ut på tradera som jag aldrig blir färdig med,..

... to be continued!

 

2010-04-18
02:32:45

Lördag hela dan!

Vaknade i morse med en känsla av att jag kanske inte skulle druckit det där sista glaset innan jag tog cykeln hem,. Första gången på väldigt länge som jag nästan kände huvudverk! Låg kvar i min säng som kändes Extra skön i morse, och tog istället andra träningspasset klockan tolv,.. Lagom okoncentrerad, men det gick! Körde 1100 sit-ups!! Och ja, jag gjorde dem alla,..:)
Träffade Gela och tog en underbart härlig promenad i bokskogen utanför Malmö!:) Tack Gela för eftermiddagen!! Det känns lika skönt och avslappnande varje gång vi träffas!! Haha, när jag frågade dig om Du hade någon du såg upp till och beundrade - "Mig själv kanske?!" Klockrent Gela-svar!!

Fick fint besök av familjen och farmor ikväll!! Vi lagade mat och umgicks hela kvällen! Fick inflyttningspresent av farmor i form av ett kuvert, en flaska vin och,....ett12-packe med ägg!!:D Min farmor är nog den sööötaste som finns!! Varje gång jag övernattade hos henne kokade hon Alltid två ägg till mig till frukost, och hon vet att jag är väldigt glad i ägg; äkta omtanke!:)

familjen


Andreas med sina glasögon - svårt att välja?!:)
 

glas ögon

,..och hundgodis?! Nej, iranska godsaker!¨

godsaker


mee


Varför är det så mycket lättare att lägga fokus på saker som är jobbiga i livet?! För varje positiv tanke ägnar vi tiden åt 99 stycken negativa tankar - pourqoi?!  

It makes me happy to see you happy!
2010-04-17
04:35:54

Malmö


,.. fan vad jag älskar malmö! Länge leve stan!:)

God natt
2010-04-15
23:43:09

Uno randomino


Har inte känt för att skriva vått vettigt på länge känns det som. Tema brukade va min grej, men det var ett tag sedan. Jag menar, kom igen. Malmö måste ge mer inspiration än så!!

Denna veckan har varit grymt skön!! Inte alls mycket i skolan; haft målspel i form av freasbee och fotboll, och simmat! Där emellan har livet rullat på med lite plugg, tränat, bakat lite (ikväll luktar det kardemumma i köket:)). Var i pildamsparken igår med klassmedlemmar, grillade och myste i solen!:) Spelade kubb, och killarna brädade tjejerna,..
Jag jobbar på att få tillbaka gitarrspelandet igen, och det går framåt!:)
Men ish, fick i tisdags reda på att ALLA i klassen måste göra om en hemtentamen på "Idrott och samhälle"!! Snälla, HELA klassen... Och övriga frågor skulle tas den 22:e. Finns det kanske något annat som måste diskuteras om en hel klass måste göra om?! Kan tänkas överklagas,..

I tisdags kom min tränings buddy tillbaka, efter över en månads obalans med hälsan,..(!!) Till och med andra i gruppen har frågat Mig om vart han hade tagit vägen,..;) Han var saknad iaf!

Lite flört på ica ikväll,..;) alltid trevligt.

I morgon ska jag simma med några från klassen, och öva inför vår tentamen i simning om två veckor! Sen blir det njutning i solen, och Klassfest med Cuba Café som utgång!!:)

Avslutar med något som fick mig att ligga dubbel av skratt!! Jag kan inte sätta fingret på det. Kanske var jag bara för trött...:)God natt


2010-04-13
20:29:22

Vi är resande,..

Min roomie var på begravning idag. Hon sörjer sin väninnas mor, en kvinna som gjort ett otroligt stort intryck på henne personligen i sitt val av vägar i livet. Men hon berättade att hon hade svårt att känna av kvinnans bortgång, eftersom hon var en kvinna med stor själ, och på något sätt fortfarande existerade!
Och jag förstod precis vad hon menade. För jag vet att min farmor har en speciell plats i hjärtat hos Mig. Och jag vet, att när den dagen väl kommer när hon måste lämna jordelivet, kommer hennes aura fortfarande existera i Mitt medvetande!

Dett finns andra människor som jag inte känner samma sätt. Och jag vet inte varför. Eller jo, jag vet varför, men jag kan inte förklara Hur det kan komma sig på de sättet. 
Jag funderar på att gå från passiv till aktiv medlem i Mp...
 

2010-04-12
21:50:53

Stopp i vasken!!

Stopp i vasken ikväll!! Jag fick ta saken i egna händer,.. och hittade mindre trevliga saker i rören. Dock hjälpte det inte som vi ville, och vaktmästaren ska ringas imorgon.

Och var har min träningskompis på Enighet tagit vägen?! Jag undrar,..:/

Jag tog en joggingtur i parken ikväll, och idag kändes solen så där extra underbart skön!! 
Jag fick en sådan wow-upplevelse när jag gick förbi en kille som promenerade i Pildamsparken ikväll:) Svårt att beskriva den där känslan..

I lördags fick jag en överraskning när jag utanför trappuppgången stötte på Cecilia, en tjej som gick i min parallellklass på gymnasiet, och som jag hade ett intensivt arbete med under vårt projektarbete med musikalen! Hon bor i trappan intill!:)

Ni ska alla veta att jag finns där för dem som behöver ett levande stöd:)

Nu ska jag ta livet i egna händer,.. hur sker förändringar annars?!

2010-04-12
17:14:11

Nationella pluggdagen?!


Nu får det väl ändå vara officiellt - söndagar är den (inter)nationella pluggdagen!!

Att man fick vänta ända till söndagen, dagen innan arbetet skulle in, för att ens inspiration skulle komma, och, när den väl kom flödade orden från min tankeverksamhet i hjärnan, genom armen och ut genom min blåkulörta bläckpenna ner på det randiga skrivpappret. Jag satt på Coffee Point vid möllan, favoriten javisst! Men det var inte bara jag som var där för att plugga.

Jag vet inte vad det är som gör det, men det är så mycket skönare och betydligt mer mottiverande att sitta ute och plugga! Trotts att vimlet av röster far genom rummet, har jag ändå möjlighet att stänga ute ljudet. Dock är det några röster som ibland passerar mina öron med större medvetenhet. Som t.ex en tjej som sa något otroligt smart att jag var tvungen att skriva ner det - "Hur ska man kunna göra revolution om man inte orkar göra det i dåligt väder?!" 
Jag säger då det...:)

Jag kommer precis hem efter en omvälvande dag,.. Klockan nio var jag på en arbetsintervju i Oxie angående sommarjobb inom LSS. Gruppintervju är tydligen det nya för att spara tid på stadsförvaltningen.
Därefter begav jag mig till skolan för att skriva det sista på arbetet och lämna in det innan lektionen började. 13.15 satt vi alla i klassen i idrottsalen och väntade på vår lärare som skulle dyka upp. Men som hon inte gjorde. Och kreativa som många är i klassen började några leka med pilatesbollar, och som slutade med att vi alla spelade fotboll med med!! Yea, kul va det:)

Därefter blev det glasspremiär på stortorget.! Försäljaren hade nog inte fått in vanan riktigt än, och tog good tid på sig att glassa upp till oss som väntade.. Glass i solen - härligt härligt! Dock gjorde sig den svala vinden sig påmind när vi gav oss hemåt,.
Men jo, det Är vår!!:D

Nu väntar Pildamsparken på mig, och sen blir det nog filmkväll! Någon som vill göra mig sällskap?!

Må väl!:)


2010-04-08
23:41:53

John Blund


Jag har ett litet arbete som ska in på måndag före klockan 12. Men jag behöver inspiration. Jag vet inte hur jag ska få det. Hur gjorde jag förut när kugghjulen stannade?! Hur finner man inspiration egentligen?! Jag tar emot alla förslag!! För plötslig är det som vinterresan till Norge heelt har förträngts i min lilla hjärna..!:S


Just det, lite bilder från maskeraden i helgen!! Jag klädde ut mig till afrikanska!:) Cyklade genom hela Malmö i min fina klädsel, tog tåget upp till Hässleholm och entrade djävulens lägenhet!! Skulle jag inte fått pris för bästa dräkt så säg!:D I alla fall för jobbet bakom...!!

Afrikanskan och djävulen


sfgdg

Det kommer snart ett filmklipp till detta...;)


När man vill att John Blund ska komma till en tar man på sig de sexiga underkläderna...
tog precis på mig dem,..komsi komsi!:D

Imorgon kommer Andreas och min moder ner till Malmö!
Och på kvällen blir det konsert med Therese Andersson!!
Jag längtar!:)


2010-04-08
11:51:58

Ge Mig Inspiration!!


Vi hör hälften av vad som sägs (50%)
Vi lyssnar på hälften av det (25%)
Vi förstår hälften av det (12,5%)
Vi tror på hälften av det (6,25%)
och vi kommer ihåg hälften av det (3,125%)

Vi har börjat med idrottspsykologi i skolan. Ska jag skola mig till psykolog?!

...

"Oooh, korsbandet"!!

Jag var ju på match i tisdags. I slutet var där en spelare från Halmstad som föll (de föll som pinnar under hela matchen), och en kille framför mig på ståplats skriker "ooooh - korsbandet". Jag brast ut i skratt!!

Jag är "ledig" idag, och dagen är planerad. Nu ska det bara genomföras; en sak i taget!
Men var sören är mina uppenbarelser?! Jag brukar alltid få dem innan en uppsatsskrivning. Men senaste tiden har de varit som bortblåsta.

Hm, inspirationskällan, har jag någon sådan?!:S

Var får jag allt ifrån?!

Egentligen...

Idag är det torsdag; imorgon är det fredag!:)2010-04-06
22:22:33

Bitterfittan


Det blev lika mellan MFF och Halmstad BK. Robert Åhman Persson gjorde målet i MFF. Jag såg matchen. Men, många träffar mot stolpe borde man egentligen få göra innan det ska få räknas som ett mål?! MFF gjorde tre. Det borde räknas som ett mål;) Jag skickar förslag till svenska fotbollsförbundet!
Vi hade simning med klassen idag! Som jag har längtat!:)

Ish, det är fortfarande iskallt när solen går ner om kvällarna,..

Michaela, min roomie, är så himla sööt!:) Ville bara säga det! Det känns jättebra och avslappnat tillsammans, och man kan prata om vad som! Ständigt givande och tagande. Kanske en väldigt bra prövning om man i framtiden, med förhoppning, kommer att dela ett gemensamt boende tillsammans med någon!:)

En lååång dag väntar i skolan imorgon,.. Och När hade jag tänkt börja skriva på "vinteruppsatsen"?!
We'll se..

Från dittan till fittan.. hon är bara så grymt ball!:D2010-04-06
00:49:08

She's got you so high, and you don't even know it

Att man hela tiden ska behöva bli påmind om livet. Ja, det är konstigt. Eller, kanske inte om själva livet. Men det som innefattar det. Känslorna som kommer med det.
Jag tror på kärlek. Det gör jag. Verkligen. Men, tror jag på ödet? Slumpen? Eller ögonblicket? Ingen aning. Jag Vill verkligen tro på ödet. Det är ju så mycket mer romantiskt. Som en amerikansk "lovestorie coming true"; vita moln som färgas till rosa söta; det förälskade paret som alltid ler och skrattar tillsammans. Men, så är det ju inte heller verklighet.   
Slumpen; är det en tro närmast verklighet?! Det känns nästa som det. Livet är hos oss alla människor världen över  så otroligt komplext. Och slumpen tycker jag känns som den mest förenklade förklarning till allt som händer i världen. Men kanske den också är så enkel som ett faktum?! Och ett faktum har vi ännu lättare att förhålla oss till; ett faktum skalar bort alla frågor. Och frågor är jobbiga när svaret väntas vara ännu jobbigare. Slumpen må oftast vara förklaringen; vi var båda på samma fest genom gemensamma vänner. Och så började det. Lucky you.
Ögonblicket; jag vill tro på ögonblicket. Ett ögonblick kan vara så otroligt härligt, drömmande och skrämmande på samma gång. Finns det någon som räknat ut känslornas hastighet i samband med trycket av känslor som far under ett ögonblick?!
Jag tror att ett ögonblick kan förändra Ditt liv. Hela ens liv styrs av viktiga ögonblick.  
Vem får njuta av Din blick nästa gång du flyttar den?!    

- "Never seen you before", Y.
- "You're not too observing..", X.2010-04-03
23:49:43

Glad Påsk!!
Igår grillade jag för första gången i år!! Det kändes så himla skönt!! Värmen, grilldoften och vänners sällskap!! Jag har åkt hem hem ikväll, hässleholm, och gamla minnen kommer till en. Hemma, Kings Head, nya Harry's, och hässleholmare. Ja så är det bara. Emma har maskeradfest, och jag klädfde ut mig till afrikanska;) Hm,.. ja, jag längtar "hem"!! Hem som i Malmö.. Men, men,.. Imorgon väntar påskmiddag hos farmor!:) Ja, jag längtar faktiskt!:) Lite släkt, och så farmor såklart...!:) Sanna och Qbar snart?! Ja, jag saknar dig Sanna!! GLAD PÅSK!!! Smile!:)

2010-04-02
00:45:12

Maskerad på G


Vad ska jag klä ut mig till på lördag??!!:S

Pumpa

Sweet as a pinëapple!!


2010-04-01
12:45:48

Skatteverket.se


"Ja jag är lycklig, ja jag är lycklig, ja jag är lycklig hela långa veckan ut!!"
Skattat och klart!:)

Kanske finns det en Gud ändå..

Solen skiner och jag ska snart ta mig ut på stan! Har en del ärenden att göra idag! Roliga sådana dock:) Ska först bara ta mig igenom lite skola och repetera gårdagens lektioner i grupprocesser. Den kursen, som är en del av idrottspsykologin som jag Har läst en gång i tiden, är så himla intressant!! Läraren är en att falla för helt lätt;) Kanske man ska ta och doktorera i Interaktinskommunikation inom idrotten?! Hur många hade köpt min avhandling?!

Imorgon hoppas vi på lite påskfirande!!

Emma, du är inte sjuk - maskeraden KOMMER att bli av!! Jag kommer dyka upp i vilket fall som helst!:D

Jag ska se till att Inte bli lurad idag,..:S

Lev och va glad!:)

http://www.youtube.com/watch?v=XhVx_pqSMq4
2010-04-01
01:26:54

Lillördag


Det  har varit en härlig dag idag! Skön skoldag, cyklat lite i staden, gjort ärenden, besökt min farbror som skänkte mig ett våffelgärn;) Och ikväll hade jag mitt första besök i lägenheten! Henrik, Ylva och Freddy kom på besök där vi åt våfflor och spelade kort!:) Freddy kommer från Tyskland, och pluggar "svensk idrottskultur" på Mah. Var i Norge tillsammans. Henrik och jag stack till Möllan senare! Tog en öl och fortsatte snacka; vi är bra på det:) Henrik, du är guld värd!! Synd bara att de där bussarna slutar gå så Himla tidigt,..

Följ Henriks blogg: http://chenkel.blogg.se - Läsvärt indeed!:)

 Det är så han är, och jag tycker om honom för det!:)

På lördag ska jag på maskerad hos Emma. Jag var Nästan säker på vad jag skulle klä ut mig som, men så kom tanken att det blir utgång senare, och att Den klädnaden kanske inte är Så passande då; kan bli provocerande;) Snälla, ge mig lite inspiration!!

Under våren såg jag fram emot konsertet och roliga påhitt! Men mitt konto ser ut till att kväva mina viljor. Kan man hoppas på ett under i kassan?!

We will se..

God Natt