Kyrkbesök och nackbesvär


Jag var igår på lite cykelturer i staden och läste lite på Coffee Point. Dock överranskade jag  mig själv med att gå i kyrkan på söndagskvällen. Jag läste om en liturgisk-musikalisk kväll som namngavs "Ett rop ur skapelse djupet" som skulle hållas i St. Johanneskyrkan. Lite musikunderhållning skadar ju aldrig! Jag överraskar mig själv ibland. Då blir det roligt.
Dock var jag inte beredd på att bli bjuden på snacks;) Vin och oblat = nattvard! Det var några år sedan må jag säga,.. 
Men fy vad tråkigt det är i de svenska kyrkorna!! Och folk frågar sig varför färre och färre folk går dit?! Dock blev jag överraskad där prästen bad oss hälsa på varandra - ett steg i rätt riktning iaf!:) Underhållningen (eller rättare sagt upplysningen såklart) var relativt underhållande. Tankeord som är bra att ta med sig i livet, grym slagverkare och organisten lyfte nästan på kyrktornet med det maffiga ljud som strömmade ur piporna!
Kvällen tänkte avslutas med film, men när jag kom hem och skulle starta den på datorn, ville den inte göra ifrån sig något ljud. Igår var jag nämligen på hugget med att rensa min dator på gamla och onödiga filer. Dock, verkar det som att där kom med några väldigt Viktiga filer som påverkar datorns högtalare,...!! Någon som vet hur detta kan lösas?! Många filer som är livsviktiga för att datorn ska fungera är ju skyddade, och varningstexter kommer upp om man skulle försöka ge sig på dem. Men tydligen hörde inte ljudet till en av dem.

Aaa,.. undertiden som jag precis skrev lutade jag mig tillbaka för att sträcka ut kroppen. Men jag sträckte mig för mycket och har grymt ont i nacken så jag knappt vågar röra mig ut fläcken; sitter antagligen en nerv i kläm vid nackpartiet vilket gör att jag kommer få det svårt att ta mig ut fåtöljen jag sitter i,..:S Caught in acktion!:D 

Tja, tur att man sitter med datorn så man kan roa sig på Något sätt. En dator utan ljud. Kanske kan lösa korsord om jag skulle få sitta här en längre tid, ta kontakt med klasskompisar från förr, lägga ut på tradera som jag aldrig blir färdig med,..

... to be continued!





 

Kommentera här: