Madeleine

2010-12-31
18:00:49

Nyårslöftemitt gångna 2010 har inneburit många äventyr och nya prövningar ser jag tillbaka på det med stor glädje, och tacksamhet till de som berikat mig. Jag har lärt mig så otroligt mycket om mig själv, och insett att jag inte behöver resa så långt för att kunna göra det. Varför resa över atlanten när det kan räcka med att flytta till Malmö? Okej, en aningen stor irroni i det hela. Men, så klart att det finns en gnutta sanning i det.
Året har som sagt inneburit mycket äventyr, men jag har också kommit till en del slutsatser, och saker som jag vet att jag behöver bli bättre på att hantera.Stort Nyårslöfte till 2011:

- Ta hand om mig själv på ett bättre sätt, och att blir bättre på att lyssna på vad kroppen säger och inte hjärnan.


Mindre nyårslöfte till 2011, men ack så viktiga:

- Läsa fler böcker - dem ligger här hemma och skriker efter att bli öppnade!

- Gå mer in för thai boxningen.

- Återfå den spontana sidan av mig.

- Njuta av livet och med allt vad det innebär:)


Må väl 2011!!2010-12-31
00:38:51

Oväntat, men ändå väntat


Det är mycket som sker oväntat här i livet. Samtidigt som man frågar sig om det verkligen var så oväntat egentligen. Jag tror på annledningar till händelser. Och min senaste händelse är en sådan, och som jag är så tacksam för att jag fått ta del av.

Jag fick möjligheten att få en insikt i en annan människas liv, och det är en underbar möjighet att få! Att man ges en lärdom, och en ytterligare påminnelse, om hur mycket det finns att lära och kunskap att ta del utav om livets mysterier. Men också ett kvitto på att, trotts alla människors olika erfarenheter, finns det ändå en gemensam insikt och tanke om hur vi borde leva. Men vägen dit är olika för alla för att komma till just den insikten.
Som människor är vi också väldigt sårbara. Och det är enkelt att bryta ner en människas självförtroende. 

Jag skulle bara vilja sjänka en god tanke till en fin människa vars liv jag fått möjlighet att få en insikt i. Han har varit med om mycket skit i livet, trotts sin unga ålder, och ändå kämpar han febrilt med att återfå förtroende för andra människor, och tron till livet!
Alla människor vill dig inte illa, och jag beundrar dig oerhört.


Du har inte en aning att jag tänker på dig precis just nu...Puss och god natt


 

 

2010-12-30
01:14:11

Lagar måste ha en förankring i verkligheten om de ska vara trovärdiga och respekteras


"Ni får inte ta med er barnet in på bion". Jag svarade att han var ett lugnt barn och lovade att vi skulle gå ut om han mot förmodan började skrika. Hon tittade förvånat på mig och svarade: "Det är inte därför. Den här filmen är barnförbjuden". När jag efter ett tag hade plockat upp hakan från golvet och samlat mig tänkte jag att detta var ett utmärkt tillfälle att använda sig av läkarauktoriteten (som man inte har stor glädje av annars). Så jag sträckte på mig och sa med myndig röst:"Nu är det så att jag är läkare och vet att tre veckor gamla barn inte kan fokusera blicken. Han kan inte så någonting som sker på duken". Hon tittade på mig med ett litet leende och så sa hon:"Men han kan ju höra!" Efter att ha funderat på detta faktum några ögonblick kunde jag inte låta bli att svara: "Jag är stolt och glad över de höga tankar du har om vår tre veckor gamla sons intelligens, men tror du verkligen att han redan lärt sig engelska?
Vi kom inte in på biografen.

"
/Stefan Einhorn
från hans bok "Konsten att vara snäll"2010-12-28
23:49:39

Pappas dag:)


Idag fyller denna fina man 51 år:)Och jag tog en tur hem till Sösdala för att krama om honom på sin dag, som han dessvärre var tvungen att jobba över på..
Han fick en bit ost, som luktade en del. Men det är han värd;) Hehe, ja han njuter ju av odören så, och smaken...:)

Älskar dig pappa!

2010-12-28
23:36:39

I vår kommer något att stanna...


Ser ni något helt otroligt på denna bild?!:-)..ganska uppenbart - mellan Höör och Hässleholm har det smygit sig in ytterligare ett tågstopp!! I vår kommer TÅGET att stanna i Sösdala:D Nästan så att man känner sig lite stolt, och att man vågar säga att man kommer här ifrån;)

...

Du har inte en aning att jag tänker på dig precis just nu...
2010-12-27
22:46:02

Berikat liv:)

Varför är det så otrligt svårt att släppa kontrollen över sitt liv. Eller, kanske inte släppa kontrollen, men att i alla fall att inte hålla sig till  sitt planerade liv?! Jag menar, det är inte mycket i livet vi egentligen kan påverka. Men det vi kan påverka, ska vi i alla fall se till att kunna påverka i den bästa grad vi kan.

Helgen har varit härlig i underbara vänners lag, och trotts att jag jobbat en del.
Tänka vad livet berikas utav kärlek. För det är just de det handlar om. Kärlek som ständigt flödar, i olika former. Men i grunden är det ändå densamma! Kärleken till våra medmänniskor. Kärlek till vänner, nära och kära. Kärlek till livet, och händelserna i den. Kärlek i form av tacksamheten till människor.
Kärlek.

Må väl i stunden:)2010-12-24
16:23:05

Dopparedan:)Dagen har bestått i sista avsnittet av julkalendern, blandat ihop en intressant sallad med bl.a bulgur, apelsin och fikon (med inspiration från tidningen Buffé), rullat mina första quornbullar, och nu beger jag mig till mormor och morfar för att fira jul i bästa familjens lag!:) Som jag har längtat...

God Jul till alla nära och kära:)


2010-12-23
15:21:47

Dan före dopparedan:)

Ish, ish vilket härligt väder det är ute:) Jag ska alldeles strax ta mig ut, och hoppas på det bästa! Imorgon är det jul, och jag längtar så till att få umgås med familjen!!

Obs! Söker dig/er som kan tänka sig fira nyår tillsammans med mig; laga god mat, spela spel och med utgång på debaser!:)

Må så väl i stunden!


2010-12-21
00:57:30

Den rätte i livet...

Sk Ran bjöd oss på middag ikväll på Rosegarden vid Gustav Adolfs torg - rekommenderas varmt!
Dock kände jag att promenaden hem efter den måltiden inte var helt fel att göra. Den var dessutom väldigt skön att vandra. Och det kändes skönta att, inte bara få sträcka på benen och frysa halvt ihäl sig, utan också att få vädra tankar.
Promenaden fick mig att inse hur otroligt osäker och illa till självförtroende jag har när det kommer till känslor i relation till andra människor. Hm, hade varit en intressant kurs att läsa "Känslor i relation till andra människor - lär dig tolka signaler och hur du hanterar dina känslor på ett sunt förhållningssätt till dig själv". 
Ett väldigt konkret exempel är känslorna som börjar bubbla då jag kommer på mig själv hur mycket jag väntar och skulle vilja få svar från en viss person.

Fråga nr.1 - Vem är det jag tänker på?
Fråga nr.2 - Hur kommer det sig att jag tänker på denna personen?
Fråga nr.3 - Vad är det för typ av känslor som väcks?
Fråga nr.4 - Vad är det för typ av tankar som väcks i samband med känslorna?
Fråga nr.5 - Vad är det som gör att jag väljer att ödsla energi åt dessa tankar om det är så att dessa tankar mestadels är negativa sådana?
Fråga nr.6 - Kan dessa tankar vara värde den energi som slösas?
Fråga nr.7 - Har du gjort tillräckligt för att kunna påverka den person  som ödslat din värdefulla
energi?

Jag är för nuvarahde på fråga fyra där svaret är de negativa och oroliga tankarna - hur sören handskas jag med dem?! Promenaden slutade med att jag bara ville stampa hårt på den snöiga marken i varje steg jag tog i framåtriktning mot lägenheten. Som om varje kraftig stamp i marken skulle få mig att stampa bort all negativ energi som samlats i kroppen och nu ville ta sig ur.


Och så det värmer i mitt hjärta för alla snöflingor som singlar ner mot marken och gör den vit - fy vad det snöar inatt:) 

Imorgon är en annan, nyare och ännu vitare dag:)


2010-12-19
11:32:08

4:e advent!

Nu är vi snart inne på sista veckan, och lugnet har börjat sprida sig i kroppen:)

För första gången på länge var jag ute och joggade runt i pildammsparken, och fick en dos av den vackra miljö pildammarna faktiskt skapar! Och inte minst i dessa snöiga vinterdagar:)

Åh, nu sitter jag och väntar på SMS från en person jag så gärna vill höra av... Någon som kan få mig på andra tankar?!

Nej, får bege mig till Gustav Adolvs torg, och hoppas på en trevlig stund i Musikhjälpenanda!
Tänka sig att de kommit över 12 mille!!

God kväll!:)2010-12-18
22:16:11

Musikhjälpenkväll

...som sagt. Dagen började med simningen, och därefter träning.

Nu tar jag ut min rätt till en väldigt lugn lördagskväll. 
Samtidigt som Musikhjälpen hållt mig sällskap har jag lagat en massa paj på grönsaksrester som funnits i kylen. Alltid bra med snabbmat i frysen. 
Kokade också en större omgång julgröt. Och tips av mamma om hur hon brukar göra sin goda gröt fick jag efter att jag brände vid den stora grytan. Gav till och med lite bränd smak i gröten:S Men vad falls; det är bara jag som kommer att äta den;)
Fick till och med för mig att göra ett litet glaserat pepparkakshus av pepparkaksdegen som fanns kvar. Ja, av den degen som fanns kvar; har haft en tendens till att käka lite av den innan:P
Jag finner många fördelar med att inte bo hemma hemma - att käka pepparkaksdegen utan att någon ska påpeka det är en av dem.

Musikhjälpen-veckan är alltid lika härlig att följa. Såklart att det drar med sig en hel del reklam med många artister, företag och "mediastämplade personer". Och man drar ju alltid en undran med sig om hur mycket av bidragen som egentligen går dit dem ska. Det är en stor "mediahype" såklart. Men det är otroligt trevligt, härligt underhållning och det för oss i Sverige samman på något sätt. Och jag är naiv att tro att de mesta utav pengarna faktiskt går till goda endamål, vare sig det handlar om sexhandel, svält eller "handel med barn".     
Välgörenhet värmer alltid många hjärtan. Och inte minst i juletid - go charity!!


Det blir en tidig tid i säng ikväll:)2010-12-18
22:12:49

Fullt ös, och klassfest

Jag var nära på att dö igår, fredag. Nej, kanske inte riktigt så nära. Men fy vilken dag det var. Fredagen började med tentamen i målspel mellan 9.15 - 12.30. Vi fick möjlighet att praktisera våra kunskaper på riktiga elever, och fick hjälp utav idrottsgymnasiets andraklassare. Det var nästan så att jag faktiskt kunde tänka mig att jobba som just idrottslärare.

Därefter hade jag 45 minuter på mig att ila hem för att packa om väskan, och sedan ta mig till skolan för dansseminariet. Jag kom så klart senare.. Dansseminariet gick bra. Så pass bra att det drog över på tiden, och jag blev tvungen att ila innan slut, just för att försöka komma i tid till simningen. Bussen ville så klart inte komma i tid, vilket resulterade i att jag kom sent till simningen. Men, ingen större skada skedd. Därefter var jag i vattnet och lekte (enbart lekte, puttade på vattenleksakerna, lekte haj och jagade barnen, kastade ringar osv) med barnen i två timmar!! Kan någon tänka sig hur krävande det är att leka, konstant i två timmar?!

Vid 21-tiden annlände jag till Rönnen, och klassfesten:) Ojoj, väldigt trevlig kväll med en hel del nostalgi - love it!:) Man slutar aldrig att förvånas över människors hjärtlighet till varandra:) Fick en CD-singel av George från hans forna singelhittar han haft i Japan;) Och så dansade vi till en av låtarna med en redan inövad koreografi från seminariet! 

Efter midnatt blev det en "dejt" på Gustav torget där vi stod och värmde våra händer i elden till Musikhjälpen i vackert snöfall - väldit mysigt:) Då vi missade midnattsbaladen som brukar framföras av Kristoffer Jonzon, önskade vi en egen låt istället; powerbaladernas powerbalad - "Bed of roses" med Bon Jovi;)  

Efter inte så många timmars sömn tog jag vid åtta-tiden på morgonen bussen till simningen för att leka med barnen under deras sista lektion för terminen...

...fullt ös, nästan medvetslös!!

Må väl i stunden:)
2010-12-16
15:36:56

Målspelstenta och snöyra

Vilken snöyra det är ute idag! Jag blir allt lite lyrisk:)
Imorgon är det tentamen i målspel, och ju mer jag läser de övningar vi i gruppen kommit fram till, dest mer nervös blir jag - hur ska jag komma ihåg allt?! Uppgiften var att skapa sex övningar med sex olika inriktningar, och dessa sex övningar ska vara applicerbara på både innebandy, basket och handboll. Detta ger möjligheten till ARTON (18) möjliga övningar, och ARTON (18) olika tentamensmöjligheter. 

Men imorgon eftermiddag är det i alla fall över, för ett tag. Och jag längtar såååå:)

 

2010-12-16
00:35:18

Gammal vänskap som jag aldrig hoppas kommer rosta

Tentan idag kändes bra, och det var förhållandevis, eller rättare sagt löjligt, lätta frågor med självklara svar. Eller var det bara min uppgivenhet innan tentan som sänkte mina krav inför den?

Träffade ikväll Gela, och tog en fika tillsammans. Jag skojar inte, men det var över fyra månader sedan vi sågs... Och efter varje gång vi ses får jag en sådan skön känsla i kroppen; en oövervinnerlig känsla som att allt är möjligt, enbart med tillräcklig vilja!:)

Bor man ine hemma får man se till att skapa sin egen julstämning. Kokade precis färdigt julgröten. Men, hur lyckas man egentligen med smaken? Hur får mamma till sin goda julgröt egentligen?! Ish, det får kanske ta några år innan jag får till min egen goda julgröt:) Så lätt att bränna botten på grytan bara..

Bara två dagar kvar i skolan, och jag börjar känna större lättnad. Det ska bli så otroligt härligt med "jullov":)

God Natt:)

2010-12-14
22:55:13

Stans bästa busschaufför!

Han heter Ingvar!
Man vet aldrig när man kan komma att stöta på honom i stan. Men i förmiddags gjorde jag det på linje 8! Och det blev en trevlig bussfärd till Gusta Adolfs torg. Från Gustav valde jag att gå till skolan, även om 8:an går förbi skolan, just för att det brukar gå lite snabbare att faktiskt gå från torget än att fortsätta med buss. Det komiska var att det idag tog lika lång tid för mig att gå dit, som det tog för Ingvar att köra. Han var väl kanske lite bättre på att hålla tiden kan jag tänka mig;)


Tentamen i hälsolära imorgon...

God Natt:)


2010-12-14
00:30:14

Sankta Lucia!


Efter en dansföreläsning med Susanne Ravn från en dansskola i danska Odense var vi fyra glada från klassen som lussade för våra lärare på Idrottsvetenskapen:) Och efter vårt lilla lussande fick vi förfrågan från chefen över Malmö högskola att lussa ytterligare en gång på ett möte med betydligt fler åhörare. Dock fick vi avböja för att prioritera pluggandet istället.
Fy vad duktiga vi var idag:)

Ljus.
Värme.
Jag känner glädje.
Mörkret,
som möter ljuset.
Bländande.
Vackert.
2010-12-13
00:19:10

Den enes bröd; den andres död.


Dagen började bra. Väldigt bra.
Men så inträffar händelser man inte kunnat förbereda sig för. Och man ställs inför dilemman där man varken vet vad som är ut eller in. Man tvingas till beslut man egentligen inte skulle vilja, men som man vet är det enda rätta. Det känns bittert när man väl är i stunden. Men när det väl är över är det som om känslorna som tidigare infunnit sig är som bortblåsta.

Imorgon börjar en ny vecka. En ny, intensiv vecka.


May the force be with us all!!
2010-12-12
12:33:08

Akropolis Basket

Pluggar inför tentan i Målspel. Det är kanske såhär man ska arbeta med eleverna på fredag?För mycket slag under pistillen är inte tillåtet..


Trevlig söndag på er alla:)
2010-12-11
20:06:14

Butterprutta

Nej ush. Fan, så här vill jag inte känna mig, som en gammal butterprutta som bara känner sig tråkig och seg. Jag är inte tråkig och seg. Jag är ung och naiv!! Så, se till att vara det då!!

Sparka dig själv ur fåtöljen.
Klä av dig.
Klä på dig.
Byt musiken från "Ebolis Trädgård" till "Konichiwa Bitches".
Låt plattången göra sitt jobb.
Lämna en del av hjärnan hemma, men låt en bit av vettet sitta kvar.
Lite gladprat med grannen.
Och så gick vi!

Pussågokväll:)2010-12-11
00:55:48

Hata that I wanna love someoneJag tror jag börjar sakna den där känslan igen...
2010-12-09
23:26:50

Och här kommer alla känslorna på en och samma gång

Varför är det alltid så; ständigt alla dessa känslor när vi stundar mot december, och jul. Ens känslor och tankar tycks alltid vilka krocka med varandra; de glada känslorna vs de ledsna. Inte sällan har jag varit den som försökt att förneka relationen till mina känslor. Men när det plötsligt infinner sig en högtid avslöjas min förnekelse, och där står jag med byxorna nere, blottad. 

Det är inte roligt att stå med byxorna nere. Och i december är det dessutom väldigt kallt ute. Till och med i lägenheten har hyresvärden inte ens medkänsla nog att höja värmen utan att kräva hyreshöjning.
Men när jag står där, med byxorna nere, visar jag inte bara mina nakna lår, utan att också jag har håriga ben. Att jag har trosor med spets för att jag tycker det är fint, och att min bikinilinje sett bättre dagar.  

Varför kan inte alla gå med byxorna nere för en dag? Just för att inpränta det faktum hur otroligt lika vi människor är.

 

2010-12-08
22:41:03

Inget mer av The Ark


Nästa år kommer bli det sista året med The Ark... Nyheten skrevs ikväll på svt.se. 
Deras sista turné kommer att ske under kommande vår och sommar, en sista samlingsplatta säljs och sedan säger de adjö till varandra, och till alla som lyssnat på dem genom åren.  
Jag är uppväxt med bandet The Ark, och den sista konserten jag kommer att gå på kommer att kännas in i benmärjen!!

...

Ikväll skrev jag på andrahandskontraktet till rummet jag kommer att flytta till i februari:)Ikväll klubbas det lite gran på Triangelstationen i och med firandet utav citytunneln. Mellan 22-01 spelas det plandad klubbmusik, livemusik och breakedance 15 meter under jorden;)
Hade varit coolt att vara där...
2010-12-07
23:50:29

Angelica har namnsdag idag...


...och betyder på latin "den änglalika". Och de flesta som fått det är födda under 80-talet. MIN Angelica är född på 80-talet, och varit min vän sedan första skoldagen. Eller, kanske inte just min vän från första början. Snarare min ihoptvingade följeslagare till och från skolan under en sådär åtta års tid. Jag kan inte räkna på fingrarna hur många gånger jag tänkt att ringa henne, men ikväll så gjorde jag det.
Och så är vi där igen. När vi skulle bestämma tid för dejt tog vi fram våra kalendrar: "jag jobbar då", "vad säger du om lördag?", "kanske en lucka på torsdag?".
Det var inte lika illa att hitta en gemensam tid i nästa vecka. Dock blev det en lucka mellan hennes jobb fram till träningen. Och jag själv vet att jag kommer behöva all tid jag kan få för plugget nästa vecka. Jag vet också att hon är min äldsta vän som jag inte får lov för mig själv att släppa taget om.

Imorgon är det onsdag, och under hela dagen är det "genustema" på Malmö högskola. Jag hoppas kunna vakna i tid för att gå på en intressant föreläsning om våld mot kvinnor, innan min egen klass börjar.

Bakade lussebullar ikväll igen - mums!

God natt, och sov så gott:)


2010-12-06
22:57:34

Mina mindre bra sidor, som jag är väl medveten om.


Jag...                                                                                                                                                             

...tror för gott om människor.
...är ganska naiv.
...är konflikträdd.
...har ibland en tendens att avbryta folk när de talar, då jag själv blir så ivrig med att vilja framföra min åsikt. 
...kan ibland vara väldigt, väldigt seeg.
...har ibland svårt att visa för andra när jag inte förstår.
...har svårt att hantera motgångar.
...har ibland svårt för att prioritera rätt med förnuftiga beslut.
...svårt att bestämma mig (för i de flesta fall spelar det faktiskt ingen roll var i biosalongen jag sitter)
...har svårt för att öppna upp mig för människor i min närhet - varför ska jag tynga andra med mina bekymmer?!
...är en trogen tidsoptimist, och jobbar på det ständigt.
...tar ibland saker för givet.
...försöker göra saker enklare än vad de egentligen är.
...har ibland för svag tro på mig själv - vad kan lilla jag göra för skillnad i världen?!
...är född lejon, och har en centrerad personlighet. Men så fort jag känner "hot" från ett annat lejon låter jag mig bli uppäten.
2010-12-05
12:29:33

Citytunneln

Citytunneln blev invigd igår utav Kungen. Men då jag jobbade kunde jag inte vara där. Men även om jag inte hade jobbat tror jag inte att jag skulle ha gått dit ändå. Jag tillhör nog en av dem som inte förstått hypen med tunneln. Även om jag förstår att tunnel kommer betyda mycket för många, så är det också bara en tunnel.
Men det som faktiskt gjort mig otroligt upprörd är hur bygget har gått till, och när man får berättat för sig om de polska arbetare som inte fått samma rättigheter som de svenska byggarbetarna; hotats med sparken om de gick med i facket, och har säkert fått lägre lön.
Och detta ska vara Sverige. Och inte nog med det, ett Sverige med STATEN som en del i det stora byggprojektet. Det går såklart inte att jämföra med barnarbete i utvecklingsländer. Men principen är densamma. Vi har regelverk i Sverige, och när dem inte följs så är det något som inte fungerat som det skulle.
Man kan undra hur många som arbetat under långa och tunga arbetstimmar.
Inte konstigt att citytunneln blev klar, i förtid.  

Snön bara faller och faller, och jag blir gladare och gladare:)

Och jag vill ge en extra tanke till min farbror och alla andra busschaufförer i stan - ni är guld värda, och gör ett otroligt viktigt arbete för alla malmöbor. När ni kör bussen i snö och slask, med förseningar och utan förseningar, så kommer ni alltid, förr eller senare!:)


Må väl i stunden!2010-12-05
01:47:23

After work

Kvällens tuff kväll på arbetet krävde ett glas rött, som blev två, och som slutade med...

Jag var helt slut efter arbetet. Och när jag satte mig ner för att ge rapport till nattpersonalen kände jag mig helt matt i kroppen, och nära till gråt i halsen när jag försökte komma ihåg vad jag skulle förtälja till dem. Men det var inte förrän kvällspersonalen började ifrågasätta min jobbiga kväll jag haft, och menade på att jag skulle säga ifrån till chefen, som det slog mig själv - hur mycket får en person lov att tåla?! Och hur mycket är jag beredd att tåla i val av arbete innan jag väljer att säga ifrån och att inte gå med på min arbetssituation?! 
Det är först nu, efter några års erfarenhet i arbetsliver, som jag själv börjar förstå att också jag måste sätta min egen gräns - hur långt är jag beredd att gå för 95:-/h?! Vad är mina krav inför mina kommande arbetsgivare?

... kvällen slutade med filmen "Mr. Nobody". Kanske inte vad jag hade hoppats på. Men, filmen är absolut väl värd att se:)

Imorgon ska jag träffa Ylva, och med en förhoppning också träffa Henrik, och jobba kväll.

Må väl i stunden:)2010-12-01
22:49:38

1:a december, och det värmer i mitt hjärta:)

December är härlig, och jag önskade att jag hade haft mer tid till att njuta av den. Men, jag kommer absolut att göra mitt bästa för att njuta av juletiden:)

Jag har i all fall satt upp som mål att följa julkalendern - Hotell Knorren!
Ett barn på simningen berättade för mig vad julkalendern skulle handla om, och hon sa att de skulle handla om en familj, och om en gris, och att de antagligen "knorrade" hela tiden. Vad de nu skulle innebära;) Den verkar vara väldigt söt i alla fall. Men en favorit, förutom "Mysteriet på greveholm" och "Jul i kapärnum" är ju "Allram Rest"Klockrent:)


2010-12-01
00:12:32

Det är väl bara att bestämma sig
Nu så sitter jag där, i den där sitsen jag aldrig trodde jag skulle komma i. Men som jag samtidigt var rädd för att hanna i. Komiskt - eller hur?! Inom loppet av en vecka har jag kollat in tre boendeformer. Och nu står jag inför ett val; att välja bostad. Välja rätt, välja bra, välja förnuftit, välja taktiskt, välja välja, välja att bestämma sig... Jag är så otroligt mån om att de beslut jag fattar är de bästa och enda riktiga. Och med tanken i bakhuvudet 'att varje val man gör i livet påverkar nästa val du gör', som ett ständigt pågående kretslopp, gör att jag blir tillräckligt nojjig över att faktiskt göra ett val. Jag har skrivit kistor över för- och nackdelar med de båda boendeformerna. Men vad vill jag egentligen prioritera? Boendeformen, ekonomin, läget... Jag får helt enkelt sova på det, och säger god natt:)