Vår?!Jag gjorde något helt makalöst i morse och försov mig i en HEL TIMME. Vaknade klockan åtta, och första tanken var; vilken dag är det idag?! Sen slog det mig - söndag!! Men, varför hade de inte Ringt mig??! Så jag ringde upp till jobbet där jag fick svaret att hon inte hade hunnit. Så, femton minuter senare befann jag mig på jobbet.

Cyklade hem på lunchen nu (vågade knapt ta någon iom att jag försov mig) och kände för första gången på länge att det börjar bli vår. Det finns där i luften. Tre månader med vinterväder hade nästan fått en att glömma hur det brukade lukta!:) 

Springande vår - välkommen till skåne!:)

  

PengarFan, det vrider sig i magen varje gång jag måste ta upp det, pratar om det. Ett nödvändigt ont. Jag hatar det verkligen. Hatar. Räcker det inte med allt annat man har i huvudet, allt man har att fokusera på. Ja, jag vet hur systemet fungerar. Jag vet hur viktigt det är. Pressen finns där hela tiden. Jag avskyr känslan att känna sig beroende av andra på ett plan som gör att man känner sig fångad. Som mest när man vill vara fri och kunna flyga iväg när man vill.

...

Pengar

...
 

("v")Hur fan är det möjligt att leta efter en partner/pojk-flickvän/en person att vilja dela sitt liv med när man inte vet vad det är man letar efter?!

...