Peace&Love nästa:)Packar ihop det sista innan läggdax. Några timmars sömn blir det. I alla fall så att det blir lönt att lägga sig;) 
Hade ett MEGApass ikväll med 2½ timme Thaiboxning.. Och som straff för att jag och en tjej (de enda två tjejerna i gruppen) satt och snackade och inte satte oss exakt när gruppen skulle samlas, så fick vi sätta oss i 90 graders position med benen och ryggen till väggen, i fem minuter. Och precis innan hade jag varit och joggat en kvart i den härliga hettan... Halv nio var vi färdiga. Och ja, då var ve heelt färdiga... Så i genomsvettiga kläder tog jag mig hem, packade med de sista sakerna och tog tåget hem till Sösdala.   
Åker sjubussen imorgon till Hässleholm, sen tåg till Borlänge med byte i Mjölby! Fy vad jag ser fram emot dessa dagar:)

Jag pratade med en kille på tåget som hade en dålig teckning på sin mobil, som var en prototyp dessutom och inte hade tagit sig ut på marknaden heller. Mobilen alltså; en prototyp. Lär kanske inte komma ut på marknaden heller med tanke på den dåliga teckningen. Men, min mobil finns det alltid teckning på, hehe, och mobilladdaren har jag packat ner. Pengar finns där också på den. Så det är bara att ringa om ni har något smaskigt att berätta, eller mindre trevligt är såklart också okej. Om inte, så finns jag alltid där för att lyssna, i ALLA väder. Tänk aldrig tanken att INTE höra av er även om ni skulle vilja... Det finns inga om och men.

Ta hand om er alla nu, och njut så mycket ni kan i solen!! Tänk bara på att dricka mycket vatten (gå med en flaska i näven), men att också variera er mellan skugga och sol:)

Wiiee!! Snart drar jag...:DNu är jag färdig för idag...


Ja, nu är jag färdig för idag.. Jag stack iväg för att göra ärenden inför festivalen, och tror du inte att jag halvvägs till Svågetorp får PUNKA på bakre däcket. F*ing FJÄRDE GÅNGEN denna våren. Och JA, hur hanterade Madde situationen DENNA gången tro?!
Eftersom jag var ute i Lindängen, var det såklart närmsta mack som lockade. Men, denna mack var enbart en självbetjäning och hade inget annat än bensin att erbjuda. Jag ställde cykeln vid en busshållplats, tog bussen till Svågetorp och gjorde några fina fynd på Biltema och Rusta. Hittade ett 2-manstält för 99:-, och en liten och tålig radio för samma pris:)
Åh, solen har kännts helt underbar idag:) Trotts punkan har det inte varit svårt att le mot solen:) På vägen hem fick jag inte ta med mig cykelt på stadsbussen. Och eftersom jag inte stötte på en enda bemannad mach fick jag gå hela vägen hem från Lindängens "centrum"..

Dock slog det mig när jag gick där med styret i händerna, att man lägger ju märke till så mycket mer i sin omgivning när man promenerar. Det händer så mycket runt omkring en som kan vara väldigt roligt att slänga ett öga åt! Jag hälsade på en man idag, och det känns som kryss i himlen för att man gjorde det, i Malmö,..:S 

Laddar spotify med Peace&Love - musik:)


http://www.peaceandlove.nu/festival/

Check it out!:)

Nu har jag ett tält att sätta upp, och hoppas att alla delar är med i paketet!Snart Festival!!


Tvätten är färdig, och tog precis ut en rabarber - och jordgubbspaj ur ugnen - mums! Rabarberna kommer från trädgården hemma i Sösdala;) Så ekologiskt det går att få dem! Och så väldans bra att kunna bjuda om man skulle få väntat eller oväntat besök:) Sitter på golvet i hallen och skrivet eftersom jag ville höra musiken ut i köket. Ska börja med förberedelserna inför P&L festivalen! Wiiee!! Lycklig som ett barn på julafton:)
Men hugeda mig vad det är att göra inför...