När din ensak blir min dinsak


Var går egentligen gränsen för när Din ensak blir Min ensak?! För mig är det när någon berättar en privat sak/ händelse för mig, och jag tar det till mig. För jag tar det till mig, tänker på personen och deras besvär även om jag kanske inte skulle vilja. Men, även om jag inte "skulle vilka", ligger det ändå i mitt intresse att vilja vara en del av personen i fråga. Och även om personen i fråga inte vill göra mig något besvär eller ber mig om hjälp eller stöd, så har plötsligt din ensak blivit min "dinsak" enbart genom att berätta för mig. Och det gör mig absolut ingenting. För vi är alla människor som behöver stöd och rådgivning i saker som händer i ens liv. Jag tror på en värld där alla tar hjälp utav varandra, där helt enkelt medmänsklighet råder.
Vi ska aldrig kräva något från någon annan mot personens vilja, för det ska ligga i personens egen vilja att hjälpa till. 

Så, med en otroligt stor vilja att vara del av Ditt liv, vill jag också ta del av dina händelser i livet; med allt vad det kommer att innebära:)

Dagens tankeord nr.2 : Din ensak är min dinsak


Siesta och regn


Jag kom precis hem,dyngsur, efter en cykeltur från skolan i ÖSregn!! Det enda positiva med att ta bussen här i stan - man blir inte lika blöt. Jag blev dyngsur, så, kommer jag inte dra på mig en sjukdom efter denna helgen så har jag ett imunförsvar i världsklass!!

Ska snart in i en varm dusch och skrubba mig ren, sen pack och sen ta tåget HEM:) Är det okej om jag tar med mig lite tvätt?! Tvättmedlet är slut här hemma,..dessutom slänger ju någon mina kläder i soptunnan.. Är av med ett linne och ett par svarta mjukisbyxor efter den tvätthelgen då någon slängde all min tvätt:/

SIESTA nästa mål efter hemmet. Jag var SÅÅ otroligt laddad, tills regnet föll här i Malmö. Men, sen kom jag innanför lägenheten och min roomie påminde mig om att jag är i den åldern jag är, och INGET kan stoppa mig!!:D Shit vad jag ska njuta av denna helgen:) Efter regn kommer solsken!:)
Fibes! Oh, Fibes!, Teddybears, Maskinen, Familjen, Royksopp, Stefan Sundström,... Saknade lite reggaeton musik dock, och riktigt bra rock.

Dagens tankeord: Undvik förutfattade meningar sagda av andra, tills den dagen då du själv kommer under fund med att dina fördomar faktiskt stämmer.SIESTA = FIESTA!:)
 

Jag och cyklart alltså...


Droppen alltså,.. Jag har nu under en hel vecka cyklat utan sadel. Och efter att jag var på ICA idag och köpte toapapper fick ja PUNKA på främre däcket!! Så, med punka och utan sadel och toapappret i korgen lämnade jag in cykelt till fixaren vid nobelltorget. När jag vandrade hemmåt blev jag så kissnödig att jag gick inom Enighet, med toapappret i handen, och lånade toaletten.
Vad är det med mig och cyklar alltså, jag blir galen...
Oväntade utgifter är aldrig roligt.