Tillbaka till verkligheten,..


Tillbaka efter händelserika dagar med klassen på kanottrip till Raslången:) Kursen innefattade "friluftsliv blå", vilket innefattade friluftsliv på vatten!
Men när jag skulle ta mig till skolan för att vi skulle bila upp tillsammans i klassen, kom jag ut till en cykel UTAN SADEL!! Någon hade alltså under tisdagsnatten gjort min cykel sadellös...:O Vilket gjorde att jag fick ringa och fråga om någon kunde hämta upp mig. Vår körning till Raslången slutade med att hela klassen var en hel timme sen från Malmö! När vi väl annlände upp dit kände man hur ens kropp började slappna av..:) Vitsipporna i skogen gjorde mig lyrisk inombords! Hela våren som jag spenderat i Malmö, har resulterat i att jag inte sett några vitsippor ALLS!! Jag blev skrämd av bara tanken att jag inte alls varit ute i skogen och plockat en stor bukett med vitsippor, som jag absolut Skulle ha gjort om jag varit hemma i Sösdala!

Well, väl i Raslången paddlade vi både kanot och kajak! Vi byggde upp våra vindskydd, lagade mat i stormkök, byggde trefot ställ och njöt till fullo av naturen och det otroliga lugn som man blev påverkad av! Men, gissa vem som hamnade i vattnet om inte självaste Madeleine Andersson!! Det var under ett lite våghalsat beslut vi i klassen kom fram till att vi skulle ta oss genom en liten "forsränna" som jag fastnade, hamnade på sidan och kantrade, och min kajak vattenfylldes. Och det var inte direkt att man kunde stänga av vattnet som flödade, utan fick en underbar hjälp av några i klassen att ta mig ur vattnet och upp på land: all erfarenhet är bra erfarenhet.

Väl tillbaka i staden Malmö.

Lördagen var en väldigt bra dag:) Tvättade på morgonen, hade ett underbart jobbigt och roligt träningspass på Thai boxen och lagade en egenkomponerad måltid innan jag stack till Lundakarnevalen på kvällen med Bella och lyssnade på musik och var glad för livet:)

Två veckor kvar i skolan,.. snacka om att tiden springer sin väg!!

Okej, nu är jag här igen. Sitter och väntar på ett sms, ett svar, en bekräftelse från en person och på någonting som jag vägrar tappa tron till. Men så fort det inte går som jag vill tappar jag fattningen direkt och börjar tvivla och alla "varför-frågor" poppar upp som i en poppkornmaskin!!

Glöm dina bekymmer; imorgon kommer nya.

Kommentera här: