Snön tvingar oss till att stanna upp i vardagen


En djävulsk vecka är igång igen, och jag ångar på. Snön, som fallit konstant sen i förra veckan, ger mig verkligen en puff och lyser upp i vardagen! Dessutom är jag den tacksam för alla "kaos" och förseningar den verkar ställa till med. För den tvingar mig (om väldigt många andra) till att stanna upp och ta de där extra andetaget som kan behövas i vardagen.
Jag har en väldigt enkel minnesregel: Släpp taget om saker du inte har möjlighet att påverka, och fokusera på de saker du har mölighet att påverka. En försenad buss kommer inte anlända fortare om du står och förbannar dig över den. Snarare tvärt om.

Jag kollade in ett rum igår, och idag ska jag se ytterligare ett. Träffa mamma innan dess, plugga, jobba mellan 17-19, och plugga därefter igen. Kommer hem vid halv elva ikväll antagligen.

Till oändligheten, och vidare! 

Vilken lördag


Jobbade under förmiddagen, tränade mig mörbultad under middagen, duschat, suttit på ett 40 minuter försenat öresundsågtåg till Höör då spårväxlarna utanför Lund frös fast under tre minusgrader och 10cm snö. Småpratat med Sanna och Ylva, träffat farmor, kollat på något dansbandsprogram med mormor och morfar, soffat och umgåtts med familjen, och dessutom hunnit samla ihopa prylar inför loppisen med Sabbe imorgon bitti.

Och nu är jag övertrött och känner inte för att sova...
Men jag måste. Så nu gör jag det!

God natt:)


Snoflakes are falling on my head...och jag känner hur mina ögon har fått det lättare att hålla sig vid liv:) Snön lysser upp och gör stegen lättare i vintermörkret. 

Jag tränade Mui thai ikväll, och energin bara flödade!!
Dessutom sitter jag i en sits då jag inte vet hur jag ska göra inför mitt boende till våren:S Jag har två boende att välja mellan för tillfälligt. De ena är ett möblerat rum; de andra är ett omöblerat rum fast liite billigare och känns bättre då rummet var ett tips från en klasskamrat. Hej och hå - varför känns det plötsligt jobbigt, när det samtidigt känns bra då boendet inför våren inte lär bli ett problem...?! 

Imorgon är det fredag, och jag ser framemot en Julkonsert med körmusik i Caroli kyrka:) Dessutom ser jag framemot helgen som kommer bjuda på jobb, träning, loppis, farmor, familj och lugn:)

To be continued....:)