StressJag känner mig en aning stressad inombords. Och det är nästan så att jag inte vågar lägga mig nu ikväll, då jag är rädd för hur veckan som snart stundar. 
Jag är bra på att fly rädslor, och mindre bra på att möta dem. Jag är väl medveten om det.

Imorgon: 24-timmars hemtentamen.
Tisdag: har vi parcour i skolan, kl. 9-12.
Onsdag: Seminarie då jag innan dess ska ha hunnit läsa en bok av den filosoferande mannen Kutte. Torsdag: Praktisk tentamen i gymnastik då med en enskild inlämning på det. 
Fredag: Tid hos läkaren, och jag kan tänka mig att mitt blodvärde inte kommer ligga på det bästa med tanke på de gångna dagarna. 

Ja, jag oroar mig för mycket, jag vet.
Så, det kan inte gå mer än åt skogen.
 
Ja, så säger vi. Och så utgår vi från det.
Bums i säng...

...

Ta hand om dig väl - det finns bara en utav dig.
Och tänka vad fin och unik just Du är!
Mammas födelsedag!


Mammas födelsedag var igår, 30 oktober! Och det var första gången jag inte kunde vara hemma och väckte henne med sång och kaffe på sängen. Istället ringde jag på dagen och sjöng för henne i luren!

Jag är så himla kär i dig!!
Grattis Mamma:)
Självmord - en skam att prata om?!På Din Gata på p3 talar de om självmord. 4 personer tar sitt liv i Sverige, varje dag. Varje dag. Och för varje person som tar sitt liv finns det familjer som drabbas. Ja, precis som sjukdomar som tar människor ifrån vårt jordeliv drabbas också där familjer. Men finns det ändå inte en liten skillnad här? Självmord. Att en människa tar sitt eget liv. En människa som inte längre finner mening med livet, som inte ser någon som helst anledning i att fortsatta sippra de syremolekyler som som behövs för hjärtat att fortsätta slå. Någonstans här var det något som blev fel. Någonstans här är det vi med människor som inte tar vårt ansvar som just medmänniska i vårt samhälle. Jag önskade också att vi talade mer om det.

Det droppar regn från himlen idag, men det är ju bara vatten:)