Krama någon!Två killar på Orkanens bibliotek delar ut "gratiskramar" åt dem som vill ha.
Bidrar inte dem till en mer kärleksfull värld så säg:)It's all aboute psycology


Jag satt i ett vanligt klassrum idag - idrottspsykologi var ämnet. Andra klasser har vi spenderat i idrottshallen eller på en friidrottsarena. I början förstod jag inte grejen med att vara i en friidrottsarena. Alla lärare var helt lyriska över att vi höll vår lektion just där. Sen tog det mig fyra lektioner att förstå det. Förutom att få se andra riktiga friidrottare utöva sinagrenar, förstår jag också nu fördelen med att utöva friidrott i en friidrottsarena då alla "säkerhetsnät" finns där för en annledning;). Och att det finns en löparbana, inomhus.

Tänka att det är så lätt ändå. Att allt handlar om psykologi. Alltså, vad som händer runt omkring dig, hur du aggerar, hur du tänker och känner - allting hör ihop. Och det sker i din hjärna där allting samverkar med varandra. Endel fattar inte grejen med det. Men, vad är det egentligen man inte förstår sig på?! Allt och inget kan kanske svaret vara. Flummigt säger endel. Obegripligt säger en annan.

Det alla gör men på lika många sätt som det finns människor på jorden; att alla tänker olika. Och utifrån oliktänkandet får vi olika beteender. Utifrån olika beteender får vi olika tillvägagångssätt, och utifrån det olika resultat. Men ibland kan resultatet bli densamma, trots olika tillvägagångssätt. Utvärderar man detta återkommer vi igen till att trotts samma resultat, har vi alla olika uppfattningar om det. Alltså, att vi tänker olika.
Insikten till denna är olika svårt att komma till.


Let there be som light in the tunnel, and then we'll see!

  

Kan jag, så kan du


Jag klarade idag en kombination med hopp från liten trampolin upp för en 1,5 meter hög tjockmatta där jag gjorde en kullerbytta och landade med parallella fötter på marken!! 
Hjulningen börjar se hyfsat bra ut, och att stå på händer ser jag också som fullt möjligt innan gymnastiken är avklarad. Bakåtkullerbyttorna övar jag febrilt i sängen:D

Jag SKA se till att komma över rädsla!! Och den där spärren som det hela handlar om...

Tänk så mycket psykiska spärrar som kan begränsa en alltså. Men kan jag, så kan du! Så är det bara.
Kommer ni ihåg tv-programmet "Ingenting är omöjligt"?! Jag vill ändå, kanske en aning naivt, se världen med ögon likt Gunde Svan. Att ingenting är omöjligt.