Återvänt från Stockholm


Kom hem från Stockholm idag, och har hunnit med en hel del innan läggdags! Tog en kaffe med Gela, gick ett pass Bodybalance och gick på bio med Tania:) 
Såg filmen Kyss Mig - en film om en kvinna som vänstrar med en anna kvinna, och som tillslut överger sin sambo och de planerade bröllopet för sin nyfunna kärleks skull!
Det var väl en film i tiden skulle man kunna säga. Fin berättelse med tidvis rörande scener som spelade utav bra skådespelare, och bitvis roande. Dock ganska förutsägbar, och de erotiska scenerna som spelades en del känndes som att dem bara fanns där för att det skedde mellan två kvinnor...   

Vistelsen i Stockholm var väldigt skön men alldeles för kort. Och fick en väldigt skön egenreflektion på livet! Laddade också batterierna inför de kommande dagarna.. Andreas spelade sin sista konsert med Blåslandslaget i Skeppsholmskyrkan på Skeppsholmen. Och det var så att taket nästan lyfte under konsertens gång - maffigt värre med blåsmusik:)
 
Ska jobba resten av vecka.
Ikväll kände dock att jag verkligen ser framemot fredag och helgen:) Mycket som händer, och allt bara trevligt och väldigt trevligt!!


God natt världen


Kommentera här: