Madeleine

2011-07-31
22:52:53

Besegra ondska med snällhet?!

Ursäkta mig,.. men fan vilken helg det varit.. Lång, både fysisk och psykisk tröttsam... Hade inte ens möjlighet att ta min timmes lunch idag (10,5h arbete utan rast, kommer såklart ta betalt för det). Ska tala med chefen imorgon med..

I lördags var enda tanken att helt vända handflatan mot personen som fick mig att må så dåligt. Men, idag slog det mig - ska man kanske bekämpa ondskan med snällhet?;)
Jag tänker så här: en person som känner sig på pass översittande att man väljer att kränka en annan person växer ju bara sig starkare om denne lyckas trycka ner en och visa att man har rätt i det som sägs och görs. Fortsätter man dock att stå på sig så visar man också att man inte känner sig petad i ryggen! Att på något sätt visa att jag inte går att ta kol på... tjiii!!
Och fastän jag inte riktar mina faktiska känslor för personen i fråga, så visas dem på annat håll (min akollegor bland annat;)). Så, dem hålls ju inte inne. Vilket det ibland lätt kan bli fel på när man håller inne med för mycket frustration exempelvis!

...

Efter jobbet kände jag bara för att ta det lugnt...
Cyklade till Lilla Torg, åt middag med mig själv på Piccollo Modo, kaffe på det, mamma i telefon, och Tania.. Tog ett kvällsdopp i Västra Hamnen, och Isabella i luren efter det:) Så, alltså... sååå själv ikväll var jag ju inte:)

Jobb imorgon bitti. Och är jag galen nog tar jag cykeln till Sölvesborg efter jobbet och påbörjar min lilla cykeltur på Lister:)
Får se hur jag gör och orkar!

Sov så gott!


2011-07-30
13:11:06

Tillbaka till "skräcken"

Jag har en timmes rast nu.

Hur fan kan en människa psyka en så mycket att man mår dåååålig på jobbet???!! Jag återvände till "skräcken" på våningen, där jag ska jobba hela helgen.. 
En sådan tur att man har fina arbetskollegor alltså!! Och samtidigt som jag blir arg på personen i fråga, så har jag svårt att undgå att bli arg på mig själv som låååter mig känna denna säkerheten som personen i fråga ger mig... I stunder som denna är det fan att man är den känslomänniska man är. Men jag är tacksam för att inte få uppleva dem så ofta. 
Men, i motgång blir man stark!
 

Grrrr...


...


Okej, jag avslutar med något trevligt:)

Gårdagen var såå fin! Rundan på kanalen med familjen, och kvällen i Ystad kunde inte blivit mer känslosvallande av ärlighet, intimitet, blottande och ren kärlek! Det är något speciellt med musik i det lilla rummet med artisterna så nära intill sig. Som om dem bara sjung åt just dig:)

...

Till oändligheten, och vidare in i dimman... 

2011-07-29
19:42:29

Tvättid och tur på kanalen!

Suck! Sov med fönstret lite på glänt. Och när jag vaknade imorse var ena näsborren igentäppt och huvudet värkte lite. Undrar om jag inte gnisslade lite tänder inatt.
Tvättade hela förmiddagen, och vid halv tolv anlände familjen!
Tog en tur i kanalen och fick lite turistinformation om staden, och därefter åkte vi hem till Ingvar för fikastund.

Nu har jag anlänt till Ystad för att gå på en liten konsert på Krukmakaregatan och lyssna på Tania och hennes familj som spelar:)

Därefter får jag väl säga godnatt och ta mig ann helgens uppgifter..

Må väl:)


2011-07-28
22:31:36

Ledig imorgon!


Igår får jag nog erkänna att jag fick min absolut finaste komplimang någonsin:)
-"Du är en mycket klok person", sa min arbetskamrat, Gladys, till mig innan jag skulle gå för kvällen;)

...

Yes, imorgon är jag ledig! Och dagen börjar med tvättid på morgonen. Därefter kommer jag kanske köpa en dator, eller nått. Får se om något butiksbiträde lyckas övertala mig till att köpa en;)
Ska träffa familjen och åka paddan i Malmökanalen om vädret håller sig! Fika hemma hos pappas bror, och därefter tar jag mig till Ystad för att låta mig förföras utv Tania Wayra och hennes familjs musik med inspiration från Bolivia!:)

Morfar kom hem igen i onsdags, dagen efter. Allt hade gått bra, och testerna visade resultat som var över förväntan! Det var fint att få höra hans röst idag!

Inatt kommer jag sova gott:)

...

Vi syns i marschallens skugga, amen!


2011-07-28
22:22:18

Om sorgenSorg är den mest förnekade känsla i vårt moderna samhälle. Att sörja är tidsödande och ineffektiv, man är inte glad och det kan vara obehagligt för andra. Sorg är endast en känsla, men om den stängs inne kan den växa till ett tungt, fysiskt ok.

/ Susanna Ehdin i
"Lilla boken om hälsa och välmående"

 


2011-07-28
22:16:45

Två dagar efter en väldigt känslosam dag

Mina tårar slutade inte efter klockan 15 på min födelsedag, då jag skrev sist...

Halv fyra tog jag mig mot centralstationen för att ta tåget hem hem! Väl där möttes jag av folk, mycket folk. Ståendes på perrongen med globögon och hängande miner.
Signalfel.
Fck för skånetrafiken, eller vems fel det nu var.
Inställda tåg, tåg som ändrade spår och tåg som skulle anlända senare än väntat.
När jag ringde mamma och förklarade läget fick jag reda på att min morfar åkt in till sjukhuset för kärlkramp, och dem ville ha honom över natten för observation. Jag kunde inte hålla igen. Tårarna började rinna medans jag hade mamma i luren och på en perrong fylld av människor i frustration och uppgivenhet.
Men, jag tog mig till Lund och lyckades möta upp min vän Jacob på stationen. Och vid sju-tiden anlände jag hem till ett hus fyllt med vänner, nära och kära. Den känslan man får i kroppen då är så underbar, och ger en utav dem mest ultimata sinnesstämningarna man kan tänka sig!
Vänner som kom med stora leenden mot en. Farmor kom vankandes fram med ett kuvert i handen. Mormor kom med en solrosplanta, planterad i stor, grön kruka, i handen och rökte den över till mig. -"Är det hon som ska ha den",  viskade hon till mamma. Men jag slog bort det jag nyss hört och såg bara hennes leende när hon gick mot mig; en sol från en sol. Hon var så söt, så fin!

Kvällen var jättefin! Och när mamma kom ut med marrängswissen till kaffet kändes det som om jag firade min tio årsdag på nytt! Nostalgi på ett härligt vis;)

...

Kvällen blev mörk. Och fjärde gången jag kom att gråta var när mamma skulle med mormor hem för att sova där över natten. Hon var trött. Mormor alltså. Och med tröttheten kommer oron smygande. Precis som för ett trött litet barn som börjar gråta och gnälla. Mormor blev orolig, ledsen och förvirrad, så hjälplös i den värld som hon befinner sig i. Och ingen kan hjälpa henne. Så känns det i alla fall. Vi gör alla så gott i kan i alla fall i den situation som skapats, det finns det inget tvivel om. Men den där hjälplösheten som man både ser hon mormor och som man själv känner, den är svår att undvika att känna. Jag grät när dem körde. Kramade om pappa. För närhet är det enda som i alla fall lyckas dämpa hjälplösheten. 
För både mamma och mig är detta vardagsmat när man dagligen tar hand om människor vars sinne inte är till hundra procent närvarande. När man får hjälpa damer som tror att dem är tio år och ska till skolan, som ständigt undrar om det är här man får bo och om middagen är betald. Där man ena morgonen är en ängel som hjälper dem med sin hygien; dagen efter är man djävulen och har kommit för att straffa dem för deras synder i livet. 

Men, den erfarenheten hjälper inte mig när det kommer till min egen mormor...

 


2011-07-26
15:11:55

Min dag idag!:)


Det kändes det som i alla fall när jag vaknade efter en natt av skön sömn! Men dagen blir aldrig som man tänkt sig. Och ja, det är ju livet och en charm i sig ;)
Klockan är nu 15.00 och jag har redan hunnit gråta två gånger idag. Nästan i alla fall. Fick jobba på en annan våning idag, tillsammans med en annan vikarie. Och såklart blir det inte densamma när man inte arbetar med ordinarie. Dock gör man så gott man kan, och det bästa såklart!
 
Till saken hör att där på våningen bor ett par där mannen är väldigt noga och nojig med rutiner, och skäms inte för att påpeka eventuella "fel" och "brister" och hur vi sköter vårt arbete. Idag gick det till gränsen att jag, efter att jag hade gjort färdigt mina uppgifter och lämnat rummet, brast i grååååt och hyperventilerade i säkert tjugo minuter innan jag återgick till arbetet igen. En ung-i-sommmar-tjej klappade mig på axeln och gav mig vatten:)

Andra gången när jag nästan föll i gråt var när två arbetskamrater uppvaktade mig med en bukett fina blommor och nästan kramade isönder mig. Jag blev väääldigt rörd av deras fina gest och omtanke!:) 

Efter jobbet tog jag mig till St. Pauli kyrkan där jag tände tre ljus: ett ljus för massakerna i Norge, ett ljus i min arbetskamrats ställe som också ville tända ett ljus för Norge, och det tredje tände jag utav många anledningar - för mannen som fick mig till gråt idag. Jag tycker på riktigt synd om honom,.. Det kan inte vara lätt för honom att leva med sin fru så där och se hur hon, sakta men säkert, försvinner ifrån honom. För de fina människor som man omges av. För min dag. 

Nu bär det hem till Sösdala för firande med familj och vänner - jag längtar!!:)


2011-07-25
22:57:23

Ystad idag på ledig dag!

Var ledig idag efter en helg med nästan 22 timmars jobb! Sov, tog mig till Ystad, lullade runder, köpte ett capo till gitarren, fyndade en viiit sommarklänning på Second Hand, pratade med farmor, började skriva på brevet till Freddy:)

Var på ett fint Fitness Fighter-pass ikväll som kändes väldigt bra! Länge sedan jag kände mina muskler bränna sådär skööönt...

Kände nästan att man mamma fick påminna mig om vad det är för dag imorgon, och hjälpa mig att få ihopa något.. Det är ju faktiskt tack vare hon som jag finns till:) Tja, och pappa med så klart...;)

...

Åh, grattis Jacob idag på din namsdag, och för att det är din Födelsedag idag:)

...

Tog steget och blev medlem på backpacking.se och couchsurfing.org!2011-07-25
22:40:02

Stockholmsuppdatering:)

(...tio dagar seeenare...)

Lördag morgon (16/7) var det inte så svårt att ta sig upp ur sängen:) 8.17 satt jag på tåget upp mot Stockholm! Vid ett möttes jag upp av Sabbe:) Tog en runda genom stan, upp i Kulturhuset, en timmes runda på vattnet i hamnen. Besökte vårt favoritfik, Chokladkoppen, i Gamla Stan..
Därefter fick jag med mig Sabbe på ytterligare en promenad upp mot Södermalm - dit skulle man kunna tänka sig att flytta någon gång i livet;)

På kvällen blev det utgång i stan, och efter lite tålamod var vi inne på Berns Salonger - en liten upplevelse utöver det vanliga;) Väldigt trevlig kväll/natt får jag säga! Men måste erkänna att jag kände mig en aning mal placé inne på stället. Och det gör det inte bättre om man går med på att betala 96 spänn för ett glas vin... Första och sista gången för mig - loooovar!! När jag skulle betala för de två glas jag hade beställt visste jag inte riktigt hur mycket dem kostade och räckte fram 150:-. Då pekade bartendern efter den andra 50-lappen jag höll i min hand, och jag hade inte så mycket val än att överlämna den pengen också.
När morgonen började titta fram hängde vi med några Sthlmare och en Malmöit på maaatrunda till en känd hamburgerkedja.
Trött och ville bara somna. Och det kan ha varit en utav anledningarna till att jag blev så otroligt frustrerad och arg att jag höjde rösten och sa till Malmöiten, när jag kände att killen inte respekterade min väns vädjan i att vilja föra fram sin åsikt, att han skulle lyssna på henne.
Fuck för människor som inte respekterar varandra, och varandras åsikter.

På söndagen tog jag mig ut till Lidingö och Eknäs för att träffa Ingridvännen:)
Och vi satt på hennes föräldrars altan, åt, drack gott te och pratade om allt mellan himmel och jord hela kvällen in på småtimmarna:) 

På morgonen, inna bussen gick in mot stan, tog jag ett dopp i det julikalla saltvattnet från bryggan i viken:) 

Helgen blev alltför kortvarig och intensiv, och resan hem var lååång! 
Men fy vad den var fin:)

Puss

     

2011-07-20
15:20:27

Det tar tid att bry sig


"Vet du varför vårt arbete tar så lång tid? För att vi bryr oss" - Det sa Gladys till mig igår på jobbet undertiden som vi stod och väntade på att en vårdtagare skulle bli färdig med sina behov på toaletten.

Det tar båda tid och ork att bry sig.. Och till vilken anledning är det som man lägger ner den tiden och den orken? Ja, det kan man undra?! Du får lika mycket i lön som jag. Och det är ingen som tackar dig för de hjärta du väljer att öppna.
Så därför måste vi tacka varandra, och ge varandra en extra klapp på axeln. Visa varandra att 'det du precis gjorde, det gjorde du med hjärtat på rätt plats'; för att du ville och inte för pengalönen. För den hade du fått i vilket fall som helst.
Så, vad är min anledning?!
 
Gladys, för mig är du en fin människa med hjärtat på dess rätta plats:-)2011-07-18
21:05:36

Hemma i Malmö igen..

..men någon större uppdatering orkar inte göras ikväll.
Känner mig ganska slut och ligger redan nerbäddad i sängen,..!! Senast jag låg i sängen vid den här tiden var väl när jag var tio och gick på mellanstadiet..
Helgen kommer dock att uppdateras inom kort! Den har verkligen varit underbar!:-)

Jobba imorgon!

God Natt:-)

2011-07-16
23:14:00

Sthlm

Vad har Stockholm att erbjuda en fin kväll som denna??! Det får vi snart reda på:)2011-07-16
11:22:30

Need You Now
Picture perfect memory
Scattered all around the floor
Reaching for the phone 'cause
I can't fight it any more
And I wounder if I ever crosse your mind
For me it happens all the time

It's a quarter after one
I'm all alone and I need you now
Said I wouldn't call
But I just all control and I need you now
And I don't know how I can do without
I just need you now

An other shot of whisky
Can't stop looking at the door
Wishing you'd come sweeping
in the way you did before
And I wounder if I ever cross your mind
For me it happens all the time

It's a quarter after one
I'm a little drunk and I need you now
Said I wouldn't call
But I lost all control and I need you now
And I don't know how I can do without
I just need you now

Yes, I'd rather hurt
then feel nothing at all...

/ Lady Antebellum2011-07-15
18:32:51

Snart Stockholm:)

Har precis slutat jobbet, och ska snart träna.. Ikväll blir det lite Jazzzz på Hedmanska med Tannniiii:)

Sedan bär det av till Stockholm imorgon bitti!!
Jag längtar, väldigt mycket och på riktigt..
Möter Sabbe vid stationen, spendera eftermiddagen inne i stan, ta oss ut någonstans till kvällen - det kan bara bli bra alltså!:)
Och Ingrid ska bli fint att träffa igen!! Och den här gången som förlåvad; Ingrid alltså;) Tänka sig...

Må väl!:)


2011-07-15
00:53:31

14/7

Jobbade ett jobbigt pass idag. Långt var det, 7.30-18.. Och med en dam som är väldigt orolig av sig gjorde det passet än längre... Men det är ledsamt. Väldigt. För jag har en tendens till att bry mig så otroligt mycket. Och ibland kan det bli allt för jobbigt. Samtidigt som jag ser det som en fin egenskap. Omtanke. Dock gillas det inta av alla på jobbet. Det är jag mycket väl medveten om. Att bry sig kräver tid, viljekraft och engagemang. Och på jobbet är tiden något väldigt dyrbart, såväl rasterna som att få undan arbete för att spara tid...

Efter jobbet stack jag och tränade. Därefter stack jag till Tania för att försöka vinna mitt bud på tradera så jag kan åka till Stockholm på lördag till ett bra pris! Hamnade på 290:-!

Nu sitter vi hemma hos mig och flummar... Jag har precis färgat håret (ingen större förrändring dessvärre). Och Tania fick uppgiften att poppa popcorn på riktigt vis! Smaka muuuums:)

Och nu flummar vi ännu mer... Blev ingen film ikväll. Bara flummflumm..:)

Imorgon bitti blir det till att tvätta..

God natt:)


2011-07-13
15:45:36

Ängelholm!


Igår var en ledig tisdag! Och spontan sådär hörde jag med min vän Emanuel om han också hade en ledig tisdag. Och tänka sig att han faktiskt hade det! Hur ofta inträffar det egentligen på en skala??!!
Jag tog tåget till Ängelholm, där han bott sedan ett år tillbaka, och vi möttes upp på stationen. Åt lunch på torget. Han visade mig runt lite i stan, lägenheten han delar med två andra, tog oss ner till stranden. Och åt glass på Hovs Hallar!
Vi tog dagen som den kom helt enkelt, och det var väldigt sköööönt:)
På vägen hem var tågen så klart försenade.
Senare gjorde Tania mig sällskap på kvällen, och vi satt i min säng, drack te och snackade och snackade och snackade. Det slutade med att hon sov över, hehe. Jag gick till jobbet dagen efter. Och när jag slutade var hon fortfarande kvar i lägenheten. Hon har tydligen blivit lite kär i den, och är en aning avundsjuk på mig att jag bor där....;) Så nu lär jag väl ha henne hängandes där resten av sommaren...:P
Snar ska vi träffas igen för att fortsätta prata på från där vi sist avslutade vårt samtal!

Och ikväll får jag se om jag får tag i en tv så jag kan se Sverige-Japanmatchen...

Heja heja:)

2011-07-13
15:35:29

FrustrationVarför är det ständigt så att så fort en tanke kommer till en och man får inspiration till att skriva, så finns det sällan möjlighet. Och varje gång säger man till sig själv att hålla kvar tanken för att skriva ner den vid ett senare tillfälle. När väl papper och penna finns till handa, så har tanken flygit iväg igen. Eller, har den omvandlats till nya?! Finns dem kvar där i en annan del av hjärnbalken och knuffat fram dem mer prioriterade tankarna? 
Efter att min dator inte ville sammarbeta med mig så har tillgången till en varit något begränsad. Detta har inneburit att många, och åter många, tankar har kommit till mig. Men jag har valt att inte skriva ner dem på papper då jag tänkt att jag ska hålla tankarna kvar och skriva ner dem nerare när en dator blir tillgänglig för mig!
Och jag har faktiskt känt frustration varje gång inspirationen har infunnit sig, men inte tagit möjligheten att ge utlopp för skapandet... För tänk, precis som musik och konst ser jag också skrivandet som ett skapande. Det är ett sätt att uttrycka känslor, beskriva händelser, platser osv.

Sättet att uttrycka sig är oändliga, tolkningarna lika så.

 2011-07-08
14:29:24

P&L - Lördag!

(..en veckas försenad uppdatering - bättre sent än aldrig!)

Lördagen började vid middagstid med en en timmes lång kö-väntan på att få köra en snabbdusch. Samma förmiddag fick jag kontakt med Olle (bättre sent än aldrig) som gjorde mig sällskap där jag väntade i ledet. Hade jag varit smart skulle jag ju lämnat in mobilen på laddning under tiden. Lätt att vara efterklok... Men, vi språkades vid. Kul att ses så där ett år senare! Dessvärre hade han och hans gäng planer på att köra hem samma kväll. Dem var trötta på festivalen helt enkelt... Får se, kanske ses nästa festival igen?!
Vem vet? Inte du. Vem vet? Inte jag.

Efter duschen fräshade jag till mig så gott det var möjligt och tog mig in till stan. Åt glass på ett fik där jag trodde jag kunde fått min mobil laddad. Men inte. Alla hål i väggarna var IGENPLUGGADE!!
Det var bara för mig att betala för att få den laddad. Dem rånar en på alla möjliga lagliga sätt dem kan tänkas komma på... Dusch, 40:-. Mobilladdning, 40:-. Värdehantering, 40:-. Spoltoa, 10:-. Vattenflaskan var dock gratis!

Bob Geldof (arrangerade Live Aid-galan, 13 Juli 1985, med syfte att samla in pengar till Afrika) var en väldigt intressant föreläsare! Han talade om rockmusiken och hur den genom tiderna speglat det samtida samhälle man levde i, men att det idag, enligt honom, inte existerade någon rockmusiken som till hundra procent representerade det samhälle vi lever i idag. Presley under 50-talet, The Beatles och The Rolling Stones under 60-talet, 70-talet hade sitt Abba, 80-talet sin Michael Jacksson, Madonna, 90-talet... 2000-talet....en himla massa kopior???!! Många bra sådana isf, om jag får säga det själv. Men enligt honom, något som inte är det där D-et! Han talade också hur rocken (och annan musik för den delen med) används på ett helt annat sätt i vår vardag idag. Och hur lättillgängligheten på musik nedvärderat den! Tja, point taken! Han pratade, och han pratade non stop. Men jag höll kanske inte riktigt med honom i allt han talade om..

Efter hans prat lyssnade jag på en riktigt sköönt Mando Diao-konsert!! ´
Insupade lite Bad Religion efteråt! Kanske inte riktigt min melodi. Men jo, bra för deras genre.
En väldigt heees Säkert! fick mig dock att gunga! Hur kan musiken med en text som "Vi kommer att dö samtidigt du och jag" få en att dansa....?!:) 

Efter det slog jag följe med Annelie och hennes vänner till Bob Dylan:) Lyssnade bara på halva dock då vi blev väldigt hungriga och det tog en hel timme för oss att införkaffa maaat.. Lite komiskt att dem inte alls fick zooma in på scen där bandet stod. Och dem som stod längst fram fick inte heller ta bilder på den legendariske mannen med sina ledendariska låtar...:P
Därefter lyssnade jag på en drööömande Miss Li:)

Och den väldigt härliga festivalen avslutade med skööön 80-talsrock och Foreigner! Rösten tog slut efter låten "I want to know what love is"... Ja, berätta för mig. Snälla.

...

Och mycket talar för att jag kommer återkomma nästa år igen:)

Peace and Love!:)2011-07-08
14:27:41

P&L - Fredag!


(..en veckas försenad uppdatering - bättre sent än aldrig!)
Tog mig in mot stan, skippade faktiskt Timbukto. Man har ju hört honom tidigare. Men lite ledsen nu efteråt att jag faktiskt skippade det med tanke på alla gula plusstecken som expressen givit honom... Lyssnade på ståupparen Martin Lagos istället, stockholmare med stockholmshumor, som drog några skämt om oss skåningar. Han tyckte att vi var ööövertydliga med alla skyltar och riktlinjer vi har här nere. Kanske just för att det behövs för alla som tar sig hit. Malmö kan man ju se lite som en öppen gate till resten av världen. Exempelvis Pågatåget; "Klockan är 12.45", "Nästa station är Eslöv" "Detta Pågatåg kör med slutstation Kristianstad"..

Vaknade till Movits! Så grymma och svårt att sitta still när dem spelade:D Jason Diakité och Promo gjorde dessutom sällskap, och bandet höll på att studsa av scenen. 
Teddybears
 var bra. Skööna att röra sig till. En aning stöddiga dock, och har sett och hört bättre.
Anna Järvinen är speciell. Mycket speciell. Nästan så man inte klarar av att se henne på scen. Men fy vad jag gillar hennes sätt att forma rösten tíll de poetiska texterna som forsar ur hennes mun.

Under Looptroup Rockers fan jag en tjej, Annelie, som såg ut att ha lika trevligt som jag där vi stod och diggade till musiken. Hängde med henne och hennes vänner och lyssnade på The Strokes - hey nyfunna favoriter! Sköna att lyssna på!

Mitt i natten när jag försökte sova var där någon som ramlade mot mitt tält över mina fötter. En aning paff får jag säga att jag blev. Men, det kunde väl varit värre med tanke på antalet överförfriskade människor som är samlade och cirkulerar under en sådan begränsad yta..;)

 


2011-07-08
14:05:21

Min dator har valt att dra sig tillbaka.


Min dator har valt att dra sig tillbaka. Ja, den känner väl att den har gjort sitt här i världen. Och med anledning av att min dator nu till slut har valt att pensionera sig, sätta skorna, lägga hatten på hyllan, (eller, det kommer upp en blå skärm med vit text som säger en massa, men den reagerar inte alls oberoende av vilken knapp jag trycker på) så har tillgången till en dator inte varit det lättaste. Och inte mest prioriterande för den delen heller;) 
I Måndags flyttade jag till ett nytt rum på mellangatan vid Värnhem. 15 minuters promenad till Central stationen, sju minuters promenad till jobbet, fem till 24seven, tre till mataffären och en minut till cykelreperatören - stortrivs redan:) Skulle någon möjligen känna för att överraska mig med att skicka något till min adress har den blivit ändrad till min hemadress i Sösdala.

 Mitt sommarschema har börjat innefattande nya utmaningar och mer ansvar. Och redan kunde jag dryga ut veckan med tre extra jobbpass utöver schemat!

Idag är jag dock ledig och tog mig denna småregninga sommardag till Lund för att lulla lite runder. Vid fyra ska jag möta upp Sabbe på centralen för att sedan ta oss till Köpenhamn och den rådane Jazzfestivalen som pågår denna vecka:)

I helgen väntas delade turer,..

Må väl:)


2011-07-01
16:01:53

P&L - Torsdag!

Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer. Jag är nästan dääär! "Kollektiv Orgasm"; stod det i dagens Aftonbladet efter gårdagens konsert med Veronica Maggio. Hey, också jag är förvånad över antalet människor som tog sig dit. Och jag skulle nog vilja få killar att erkänna att dem inte enbart var där för att lyssna på alla tjejer som skrek att kom snart skulle komma;)

När jag lyssnade på Hanna Turi (hon har ju också en röst som heter duga) fick jag känslan av att en tjej försökte stöta på mig....:S  Man kan ta kontakt med folk, och man kan stöta på folk. Hoppas folket inte tror att jag stöööter på dem..:S

Ey, Ziggy Marley, barn till Bob Marley, fick stället att gunga - looove reggea musica in da summer heat atmosphear!:)

Oskar Linnros var absolut bättre här än hemma...

Och så blev det nog en sista konsert med The Ark.

Och tänka sig så fick jag ett meddelande från Ola-kompisen, och hoppas så klart att vi kommer träffas någonstans i vimlet!

På fint återseende!:)