P&L - Onsdag!


Vaknade upp under förmiddagen. Ringde och ringde men fick inget svar från kompisen.

Tog en runda på stan idag. Åt en glass.
Niclas Nilsson (från Tyringe, och det var inte svårt att höra)och Daniel Poohl från tidningen EXPO var två intressanta föreläsare som pratade om sin verksamhet, vikten av deras existens och att informera samhällets medborgare och våra politiker om hur främlingsfientliga grupper proppagerar för deras grundläggande ståndpunkt. Niclas Nilsson försökte också belysa vikten av att våga ifrågasätta de mest förekommande argument när vi talar om rasism, så som "massinvandring" "islamisering".
"Man måste försöka förstå sig på motståndaren för att veta hur man ska bryta ner dem", som Daniel Poohl, chefredaktör på tidningen, sa! Lite kul att han faktiskt var infiltrerad i Nationalsocialistisk front i två månader, enbart för att skaffa sig kunskap om hur dem arbetar och tänker.

Annan fin fakta fick jag höra om Vi-skogen och hur dem arbetar med att utveckla bönernas verksamhet i östafrika, och vikten av att anpassa sin produktion till rådande miljöförändringar.

The Vaccins var ett trevligt britt-pop-band!
Paolo Nutini måste jag höra mer från...:)
Till Lykke Li ville man dansa till, tillsammans med sina vänner...
Kings Of Leon - där dansade man ändå! Efter 1½ timmes spelning spelades Sex On Fire, och alla släppte loss totalt. Därefter började folk dra sig tillbaka till campingen. Trotts att bandet hade fler låtar kvar att spela...;)

Hade en väldigt skön dag med mig själv! Men har inte direkt känt något behov i att snacka med så mycket folk... Grannarna lockar inte direkt,..
Fick dock en komplimang från en 17årig kille som tyckte jag såg mycket sofistikerad ut och undrade hur gammal jag var...:P (Hehe, det tog jag som en komplimang;))

Imorgon ska jag komma, och komma, och komma om och om igen...

Höres!

P&L - Tisdag!


Anlände till Borlänge en timme försent. SJ - om man vill ha mer spänning i sin vardag. Men, vad gjorde det. Jag kom fram, checkade in. Och sedan var det ju tänkt att jag skulle möta upp min kompis från förra året. Och ja, vi hade kontakt under kvällen. Lite knaggligt emellanåt då det tog en halvtimme att ens få iväg ett meddelande. Hans mobil var nära att dö. Min var vära att snart gå bort. Och kl. 00.00 var Madde kall och väldigt trött. Tog mig in i vimlet och festerna som pågick på campingen. Hittade en liten spott att slå ner pinnarna i. Och någonstans därefter dog också mobilen mig. Somnade kanske vid två-tiden till ljudet av flummiga tonåringar som lekte kurra gömma mellan tälten..

Peace&Love

Så sitter jag på tåget på väg mot Borlänge, och bara längtar till den kommande veckan och allt vad den kommer att innebära:-) Livemusik, livemusik och livemusik. Låta sig beröras i stundens känslosvall som bara musik kan göra. Träffa såväl likasinnade som oliksinnade människor. Får se vilken ny musik som kommer att inspirera. Att bara va.

Det är dock konstigt hur man känner av att ett avstånd kan få en att sakna sina vänner och kära Än Mer! Jag har nämnt det tidigare. Men även om man inte skulle ses när man är hemma, så känns det faktiskt lite tyngre när möjligheter omöjliggörs.. Och jag känner starkt vilka jag saknar redan:-)

Om någon vill höra sitt band live, men inte har möjlighet, så ringer jag gärna, från plats;-)

...

Vissa människor tar energi från en. Andra människor ger energi till en. Sedan finns det dem människor man skapar energi tillsammans med. Och det måste väl ändå vara det ultimata man vill uppnå:-)