Madeleine

2011-03-30
21:24:01

Bara en massa skog!

Halv sju blev jag väckt av ett samtal från jobbet. Det var lite krisigt, och det behövde några som kunde hoppa in och jobba. Men, min dag var redan planerad!

Vid tolvtiden tog jag bussen till Bara och skogen vid Torup:) Ryggsäcken var packad med regnjacka, kamera, teromos med kaffe och lite tilltugg.
Och redan när jag hoppade av bussen kände jag hur pulsen min började sjunka. 
Lugn. Tystnad. En mil senare kände jag hur hjärnan hade fått den defragmentering den behövde, och kanske kommer den kunna arbeta inom något rimligare förhållanden framöver med en klarare sikt att skåda.   

Har ni provat hur långt ni kan gå samtidigt som man blundar?! Jag gick 56 steg:) De första tjugo var helt okej att ta sig fram utan rädsla. Men, för varje steg man tog där efter växte rädslan och ovissheten inom sig om vart man var på väg, och balansen blev lite sämre. Men så tänkte jag, när stegen efter tjugo påbörjades, att vad är det värsta som kan hända? Jo, att jag snubblar över mina egna fötter och hamnar på marken? Går in i ett träd? Och efter ett tag var det inte liiika jobbigt att gå dem där stegen samtidigt som man blundade. Men, när jag kände att gruset under mig byttes mot mjukt gräs valde jag att öppna ögonen.  

...

Håll tummen ikväll för att jag vinne budgivningen av en longboard på tradera!!    2011-03-29
23:36:08

Mena det ni säger, tack!


Fan. Inte nu igen. Jag börjar tröttna en aning. Eller, jag börjar tröttna en ganska stor på folk som föreslår något, skapar förväntningar, och sedan inte hör av sig.
Eller är det bara jag som fortfarande inte har förstått mig på den hemliga kod som verkar ligga bakom orden man väljer att uttrycka sig i?!

"Det var trevligt att träffas. Vi borde ta en fika i veckan" - vad betyder det, egentligen

"Vi kanske ses igen" = Om vi skulle råka se varandra igen gör det inget att vi hälsar. Ja, det skulle kanske inte heller kännas konstigt om vi språkades vid om det vackra vårvädret eller hur planerna för helgen ser ut. Vi önskar varandra ett fortsatt gott liv, och säger hej då.

"Vi hörs"= Det är ganska uppenbart att vi hade en trevlig kväll. Men, du var inget för mig, och jag var inget för dig. Vi var inget för varandra och vi fortsätter våra liv som om ingenting hade hänt. Ser jag dig på stan låssas jag som att världens mest intressanta sms just plingade till i jackfickan och som kommer att ta flera minuter att läsa igenom. Kanske lägger jag till ett leende och ett lättsamt skratt om det var så att jag var helt säker på att du fick syn på mig, med syfte att visa att nej, du är fortfarande inget för mig. Men jag erkänner, det var roligt att få skymta dig igen.

Men den där "fikan", "promenaden i parken" eller "kanske en öl efter jobbet" - vad finner dem för mening om man inte menar det?!
För mig skapar dem förväntningar oberoende hur intresserad jag skulle ha varit av personen i fråga. Okej, så klart högre förväntningar om jag faktiskt hade fattat tycker för en person.

Börjar vi beté oss likt amerikanarnas opersonliga och färglösa sätt att kommunicera med varandra som i "Hi, how are you" utan frågetecken.
Vart har ärligheten och den genuina uppriktigheten tagit vägen? Är det så svårt att säga som det är? Handlar det om rädsla? Och om det nu skulle vara svårt, SLUTA MED ATT LOVA SAKER som man vet att man kommer få svårt att hålla.
Och skulle det nu vara så att man känner för att vara uppriktig och säga "det var trevligt att ses, men jag känner inte för att fortsätta träffas eftersom det inte passar mig i livet just nu", så snälla gööör det. Man går inte sönder av att få höra det. Snarare tvärt om. Det är en lättnad. För då vet man vad för ställningstagande man har att förhålla sig till. Och det gör livet så mycket lättare att ta sig vidare. 

Finns det fler koder man borde veta om så man hänger med i kommunikationen som sker där ute i vimlet av personligheter likt zombies i underlandet...?

2011-03-27
15:34:20

KontrapunktIdag helgen har jag haft svårigheter att känna lust till kreativt skrivande. Och det Trotts alla intryck efter en relativt händelserik helg som fått mig på toppenbra humör och allmän trivsel i livet.
Jag har haft många funderingar som jag skulle viljat få nerskrivna i hopp om en större strukturerad självklarhet i förståelse till varför man tänker och känner som man gör. Men också för att få ett större perspektiv och praktisk övning i att ta till sig den kunskap om sig själv som man alltid tänker att andra redan har funnit.  Även fastän jag vet att det inte är så.

Nej, det ter sig tyckligen på sådant vis, att när det blir för mycket intryck och de flertalet känslor krockar med tankar som leder mig ut på resor mot destination okänd har jag svårt att uttrycka mig med självklar skriftspråk på svenska och får skrivkramp helt enkelt.
När vi delegerades skrivuppgifter i skolan (framför allt på svenskan och engelskan) löste jag ofta alltid problemen genom att just skriva om dem.
Jag minns en uppgift på engelsan där vi skulle skriva en datorskriven skrivuppsats. Jag skrev om tiden, min relaion till den och om hur lång tid det skulle tänkas ta att skriva en skrivuppsats och var jag höll på med samtidigt som jag skrev på den.
Så, det var så jag tänkte att jag skulle få skrivkrampen att släppa ikväll, genom att skriva om den och varför jag kan tänkas ha fått den denna helg. Och efter att ha skrivit ner några rader känns det genast bättre, och jag kan konstatera att den, för denna gång är borta.. Det som möjligen känns mindre bra är att klockan börjar närma sig två, det är måndag och jag vet att jag måste upp i någorlunda godtagbar tid om jag vill ta mig en förmiddagspromenad.
Dessutom hade jag egentligen tänkt vilja skriva om mina, för mig, intressanta händelser och reflektioner som infunnit sig i helgen. Om Earth Houre och vad den egentligen gör för världen. Gör den verkligen skillnad i vanliga människors liv?
Vi gick över till
sommartid i söndags utan att fråga dem som följer den slaviskt om det var okej att göra så. Ställa fram klockan en timme alltså. För det är det man gör. Man tar fram sina utemöbler; fram med tiden.

... 

Tack för en helg, tack för en underbart härlig helg till alla som varit med och berikat den:)

2011-03-26
15:30:29

Babellycka!

Jag stod i mataffären idag och funderade över vilken toalättrengöringsprodukt jag skulle välja... Sina val man gör i livet säger oftast en hel del om vad för personlighetsdrag man har. På många sätt. Ni har väl alla hört talas om fördommar?!;)
Parfymfri toalättrengöring - trofast tråkmåns utan spänning i sin vardag, och vägrar ändra sig. Med doft av citron - opersonlig och som alla andra. Men det luktar ju friskt. Talldoftande odördämpning -variationssökande och berikar sitt liv med vardagliga överraskningar. Har skogen flyttat in?  
Gissa vilken jag valde... 

Cyklade en tur med solen som värmde mitt ansikte. Köpte vita tulpaner på möllan. Och så mycket folk som hade tagit sig ur sina hyddor idag:) 

Vilken kväll, vilken natt, vilken morgon...
Gårdagskvälln på Babel var mer än lyckad. Musiken med Me And My Army var skön och kändes som en trevlig hemmakväll med vänner som satt och jammade i din skinsoffa. Kvalitén är inte det viktiga, och det gör inget om rövinet spills ut i soffan. Den är ju ändå vinröd. Men stämningen och glädjen är det vi alla vill uppleva. Och som alla vet så gör vi det i bästa vänners lag.  Och det är inte mycket som slår musik och vänner i en härlig kombo!:) Tack Emma för en lyckad kväll:)

Upp, upp och iväg till jobbet!
Kontrapunkt ikväll kansk?!:)

Vi ses i marshallens skugga, Amen!
2011-03-25
00:25:58

Me And My Army
 

Och imorgon blir jag tvungen att köpa underkläder då alla mina kläder ligger i en stor tvätthög, och kommer inte kunna tvätta förrän söndag förmiddag.
SÖNDAG FÖRMIDDAG. Snälla någon,.. Jag kommer få be någon att ringa och väcka mig i omgångar för att orka ta mig ner till tvättstugan. 

Om några timmar väntar ett tiotimmarspass på jobbet. Och därefter ser jag verkligen framemot en konsert med Me And My Army på Babel tillsammans med Emma som sällskap!! Och med brorsans hjälp kunde jag fixa förköp. Nu ska jag bara fundera över hur jag ska skriva ut biljetten med:)

Wiiee!!
Imorgon är det fredag:)2011-03-23
12:04:41

Lång dag

Way to go till polisen i Malmö! Med det man hör från diverse massmedier känns det som att dem faktiskt gör sitt jobb! Eller, ett bra jobb i alla fall. Jag vet inte vad ni gör ute på stan, hur ni arbetar etc. Men jag vågar säga att jag faktiskt tror på er!

Idag var det minsan en lång dag. Var inställd på att få jobba dubbelpass idag (morgon och kväll). Men när jag kom till jobbet halv åtta kom vi fram till att jag bara skulle bytt tur med en arbetskamrat ist för att ha tagit båda. Istället tog jag mig ett trevligt träningspass, cyklade hem igen i lugn och ro, rotade fram lunchvänlig mat ur frysen och cyklade sedan på eftermiddagen tillbaka till jobbet. Tänk hur lång en dag ändå är när man stiger upp ur sängen en vettig tid!
Imorgon är jag ledig en heeel dag:)

Vinden tog mig bakifrån - oi vad det blåst idag!;)

God Natt musik - Band Of Horses - ;)2011-03-21
13:16:40

Watch out, fotgängare!


Idag är det tydligen gå-över-vägen-utan-att-se-sig-för-dagen:)

Det kändes en aning riskfyllt att ta sig in till stan idag då alla fotgängare antagligen var väldigt stela i nacken, eller helt enkelt inte orkade titta åt höger, vänster och höger igen innan dem gick över vägen...2011-03-20
22:36:12

Månen är full:)

Jag fick syn på en utav våra vår vårdtagare på stan idag, och tanken kom till mig; ska jag, eller ska jag inte gå fram och säga hej. Jo, men jag gick fram och hälsade på honom där han satt i sin elfrivna rullstol, lade min hand på hans vänstra axel och växlade några ord om det vårfina vädret vi hade idag.

Men, det är just den där tvekan jag fortfarande irriterar mig över. Ska jag, ska jag inte. Saker som jag, för mig, vill ska förekomma som en naturlig del i min personlighet, om man kan uttrycka det så.

En pojke tog sin mamma i hand när dem gick över vägen på övergångssället. Ett övergångsställ - mamma i hand. Tänk, en sådan betingad handling, att ta sin mamma i hand så fort övergångsstället närmar sig.
Hur betingar jag själv mina egna handlingar? Hur ska jag gå tillväga med att betinga mina egna handlingar som jag skulle vilja sätta i självklara handlingar?!


Månen är full ikväll, och jag börjar fyllas utav vårkänslor:)2011-03-20
12:02:42

Bästa The Arkavslutet..?!

Jag funderar på när den sista konserten med The Ark kan tänkas passa... Jag vill ju att det sista mötet ska bli så perfekt som möjligt och under de mest optimala omständigheterna. Gärna tillsammans med någon som kan tänka sig dela det fina avslutet tillsammans med mig(??);)
Funderar på Köpenhamn den 19 April och Sofieros Slott den 4 augusti där dem spelar tillsammans med Håkan Hellström. Däremellan lär jag väl också se dem på någon festival, Where The Action Is, maybe, och sedan åka upp the Peace&Lovefestivalen...

Je suis confondre, et je ne sais pas. Mais, j'espère une été merveilleuse!!

Hehe, det var mina franskakunskaper det..

Ska snart iväg på simmöte ute på Segevång. En bra bit att cykla dit, så jag hoppas mötet inte blir allt för gäves. Och därefter jobba till nio ikväll.
Våren börjar i alla fall kännas i luften!:)

Skön söndag på er:)2011-03-19
12:34:43

"Därför är svenska män otrogna"

WTF...

Nej, jag blev totalt överraskad när jag läste gårdagens Metro om webbsighten som agiterar för en otrohetsaffär ("Gör livet levande, ha en affär") och som finns till just för att göra det lättare för samtliga som är intressrade av att vänstra. Jag tänker inte ens nämna siten i fråga då jag vägrar stå för något så sjukt som att otrohet skulle vara något som är helt okej och acceptabelt. 
Otrogna mäns förklaringar till varför dem väljer att vara just otrogna var inget som direkt talade för deras väl medvetna val. Här talar vi inte om något "oops, förlåt det bara blev så". Utan ett "jag vet vad jag gjort och ångrar mig inte förrän hon kommer på mig, typ".
 

Fan. Det gör mig så j*a besviken på den goda tron om människan. Och vreden vrider sig som laktosintolerantas magbesvär. Jag blir förbannad samtidigt som jag är på gränsen till klumpen i halsen.

...

God helg på er all!2011-03-18
20:57:06

Hem


Tåget dit blev försenat, som vanligt. Men bara några minuter dock. Jag delade tåget med vana pendlare som suckade djupt när den nya avgångstiden blinkade på skärmen. Jag åker inte tåg så ofta nu för tiden och bryr mig inte så värst när de "beklagar förseningen som beror på signalfel".
Väl framme möttes jag utav snö på marken; slaskig sådan.

I mataffären fick jag syn på ett par som jag visste skulle känna igen mig om dem fick syn på mig. Men nej, jag fick inte tillräcklig vilja till att säga hej. Vidbrödhyllan fick jag syn på tränaren som brukade flörta och ta på allt och alla under sina träningar. Skulle han känna igen mig om våra blickar möttes? Säkrast att inte utmana ödet och gå vidare som om inget hade hänt.

Väl inne i centrum gick jag runt till samtliga caféer och påmindes om den rutinella kvällsstängningen klockan 18. Säkert ingen internettillgång ändå. Så nej, jag hoppar...

Men oj, en f.d parallellare från högstadiet som går där borta. Tänk, vad höll honom kvar i stan?! Att vi aldrig snackade då. Vi hade säkert haft en massa saker att prata om.

Och där, vid busshållplatsen, sitter han även ikväll. Precis som förra gången jag såg honom. Eller är det hans lillebror kanske?!

Någon har skrivit "KUK" i snön. Förhoppningsvis inte genom att ha urinerat.

Och där kom bussen.

Det var en timme i Hässleholm.
Hem, hem och äta varma mackor tillsammmans med pappa:)2011-03-17
22:08:15

Jobbedag!

Idag vill jag ge en stjärna till min arbetskollega Reggie, och mig själv, för vår insatts på jobbet idag. Från halv åtta fram till halv två hade vi löpande arbete, non stop. Kvart i elva serverade vi sista frukosten - KVART I ELVA. Med stor tur var det till en vårdtagare som inte orkar bry sig att äta. EN dag med non-stop-working är okej, kanske TVÅ. Men det här kommer bli en vardagssituation om ingen förändring sker då omsorgen aldrig tar semester. Lyfta upp, lyfta ner, byta om, den ena ringer, den andra vill på toa (igen), en som nästan kräks och en annan som är arg. Det är ju människor man jobbar med,..
MEN vad duktiga vi var:)
Ytterligare ett pass utan att få sitta ner, eller ta rast. 
Tja, vad ska jag säga. Det finns dem som har det värre...
Satt två timmar och fyllde i närvarolistor till simningen. Och ikväll luktar det underbart nybakat grovbrög alla Gelas recept:)


Imorgon är det fredag:)


("v")

2011-03-16
23:42:48

Att skälla eller inte skälla"Man ska akta sig för den hunden som inte skäller, istället för den hunden som skäller."

Något i stil med den formuleringen fick jag idag höra från min arbetskamrat som kommer från Kroatsien. Och det kändes väldigt sant faktiskt. Den hund som skäller vet man vart man hur den är och känner sig eftersom den säger ifrån. Den hundom som inte säger något vet man inte, och kan kanske när som helst bita till när man som minst anar det - så skulle man väl kunna tolka det?!


2011-03-15
23:41:23

Klagobrev vs klagosång?!

Jag vaknade idag efter en ganska orolig natt med rethosta, vilket gjorde det svårt att sova. 
Idag har jag känt mig totalt passiv, och suttit vid datorn hela dagen - en riktig klagodag helt enkelt. Det kommer dock att resultera i två klagobrev som jag är igång med att skriva nu. Det första ska gå till SJ (någon som är överraskad?) och Öresundstågens hemsida där jag idag satt med Sabbe i luren och deras bokningssida beredd med att boka resa till Kalmar och Isabella! Samma sak gjorde också Sabbe, med mig i luren och bokningssidan uppe. Det komiska var att vi båda fick olika priser på tågbiljettera TROTTS att vi hade loggat in med samma datum och ålder. Och priserna ändrades från den ena stunden från den andra. En gång hade vi inte ens samma avgångar...
Mitt andra klagobrev kommer att gå till Ribbersborgsskolan vars lilla simhalls temperatur i luften inte håller måttet, vattnet ibland också för kallt, och simbarnen får gå där ifrån med blåa läppar. Och som ledare är man i vattnet i nästan tre timmar...
Blåst har det också gjort idag, så att man nästan stod stilla på sin cykel och dessutom bättrade på sin förkylning. Och ibland var det nästan omöjligt att se sig om i trafiken när vinden plötsligt kände för att byta rikting så ens hår lade sig över ögonen.

Yes, dem skickas kanske just för att det inte var min dag idag. Men så får det vara.
Wth,.. ibland behöver vi sådana här dagar med. Och då är det väl lika bra att få ut så mycket aggressioner som möjligt på en gång, så slipper vi dem förhoppningsvis de andra dagarna denna kommande, fina vår:) Men, det behövs också klagas emellanåt. Och det känns faktiskt bra efteråt!
Känner ni för att klaga? Gör det med lite musik i bakgrunden - Värmlands Klagokör!

Men oj, jag fick ju faktiskt ett brev idag, från Italien och Sara! Och så ska jag faktiskt skriva ett betydligt snällare brev till en person på mötesplatsen!
Imorgon är det powerjobb som gäller fram till klockan 18 - wiiee!


2011-03-14
12:38:46

Japan


En tsunami tog sig i fredags in över den nordöstra kusten i Japan. En våg drog sig in mot land, och med den otroliga kraft som vatten kan generera har den satt flera hundra tusen japaner i en livskriv som för dem flesta utav oss är omöjlig att förstå. Till råga på allt, som från ett högerslag mot kinden till en överraskande knytnäve i magen, drabbades landet strax däreften av flera kärnkraftsverkskatastrofer.
Jag blev så arg när nyheten nådde mina öron. Och samtidigt också ledsen och väldigt frustrerad över händelsen. En naturkatastrof skulle vi inte haft möjlighet att få ogjorde; en kärnkraftsverkskatastrof hade vi kunnat motverka lätt som en pankaka, genom att inte bygga några. Det som gör mig så frustrerad är att vi nu, åter igen, får skåda vad vi själva gjort oss skyldiga till. Brottet av alla naturlagar.

Många tror på en Gud som tagit till sig uppdraget att skapa vår värld. Jag vet inte. Men något jag absolut är säker på är att det inte är vi männiksor som gjort det, och därför inte satt lagarna. Vi har ingen som helst rättighet att göra vad vi vill med planeten. Men, nu är läget så att vi har tagit den.

Jag erkänner själv att jag inte skulle vilja backa tillbaka tiden och leva som på stenåldern. Jag njuter av att dricka kaffe som producerats i Brasilien och skeppats över till Europa. Jag använder mig utav en rad olika industriproducerade produkter som underlättar min vardag, och mår inte alls dåligt över att jag gör det.
Det är inte en fråga om vart gränsen går för vad som är okej och inte. Den gränsen gick väl någon gång när vi människor började leka med elden. Utan det handlar om hur vi ska kunna kontrolera våra handlingar och göra det bästa valet för oss alla i den individuella situationen.

Hm, jag funderade också på de där med naturkatastrofer. Det är ju något som sker hela tiden, och något som inte kommer att bli färre till antalet heller i framtiden. Och eftersom att det sker över hela vår planet, och det enskilda landet inte har någon som helst makt att göra något åt det, förutom att så klart försöka förebygga större förödelser. Varför har vi, alla länder i världen, inte en "gemensam kassa" som hjälper till i kostnader etc när naturkatastrofer väl sker?
Eller, har vi det redan? FN? Som en obligatorisk kåravgift/facketpeng/försäkring som alla måste betala och som sedan går till just sådana insatser som behövs för att hjälpa ett land på fötter igen?  

Fan att det inte vora lika lätt som att vända en pankaka i luften.


Sayonara


 


2011-03-13
22:39:16

AfroPowerDance


Jag kommer hem efter en, på flera sätt, fin helg! Har jobbat, och träffade igår kväll kära Emma efter att hon varit iväg, sex veckor, i asien. Över några glas på Gökboet fick jag höra om alla möjliga händelser som hon och hennes vän-medresenär varit med om!

Jag var ikväll på bodypumpträning med en ledare vars flås i microfonen fick mig på andra tankar än att just anstränga mig under passet. Hon flåsade och stönade något otroligt i tankt till musiken och orden hon pressade fram för att instruera och peppa oss var passande till min lilla fantasi som lät sig spåras iväg;)
Var dock på en helt underbar Afropowerdance som sprudlade av energi!! En grymt bra ledare och rekommenderar det starkt:D Tänk att dansa sig svettig till pumpande afrorytmer:)

Sov så gott inatt:)


2011-03-11
16:11:19

Idag är det fredag

"Och så öppnar vi upp våra ögon och kommer tillbaka till oss själva" - med den meningen avslutar vår yogainstruktör alltid sin klass. Hon är så söt:) Efter vår sista solhälsning var det precis som om jag inte mindes om jag hade gjort rätt, eller vad jag ens precis hade gjort. Är det ett gott tecken på bra flow och total närvaro i min perfekta ujjayiandning?!:) Eller rättare sagt, total frånvaro;)

Missat samtal, och från ett nummer jag inte kan kolla upp... Sådant irriterar mig.. Och jag är så nyfiken av mig att jag Vet att jag kommer ringa upp;)
Man märker hur fullsatta alla caféer i Malmö blir så fort fredagen gryr. Men Wayne's Coffee vid Storgatan har nyöppnad mysig övervåning. Så ser det fullt ut utifrån finns det säker plats där uppe:)

Be cool:)
2011-03-11
00:41:17

Mui Thaitränare


Efter jobbet begav jag mig till träningen. Man vet aldrig vilken trevlig prick man träffar på träningen, eller vem som håller i den. Ikväll blev det, supriserande nog, jag och en annan tjej som höll i träningen! "Så nu lyssnar ni på tjejerna och gör som dem säger", och så gav den ena tränaren över "ansvaret" till mig och gick sin väg. Och inte för att jag inte tycker om att bestämma, men det känns trevligare att vara mer förberedd på en sådan liten utmaning;) Intressant var det så klart, och liiite svettiga blev vi allihopa. Kanske ska jag på en tränarutbildning ändå?!

Imorgon är det fredag, och ser framemot det:)


 


2011-03-09
11:06:00

8:e mars


Min dag.
Vår dag.
Alla kvinnors dag.
Internationella kvinnodagen tog igår kväll sin färg i en demostration med banderolltexten "lika lön oavsett kön". Så enkelt, men oj vad svårt det verkar vara att följa en sådan så självklar sak som att lika stort arbetskneg ska ge lika många mynt i byxfickan oavsett vad man har mellan benen. För det är ju det allt handlar om. Eller är jag ute och cyklar och gör det enklare än vad det kanske är?!

Gårdagens tidiningar var fyllda av fettextade rubriker som "Ta för dig!", "Sex kvinnor med kraft" - sexkvionnr med kraft?!;). "Anställ fler kvinnor och tjäna mer pengar" - såklart om man som företag gör det om lönen inte är lika stor. "Så kan kvinnor hjälpa i karriären". "5 saker tjejer gör bättre än killar" - listan är såklart längre än så...

Nej, jag har inte lust att skriva några rader om kvinnans nuvarande position i samhället. För mig är alla ord sagda, och anser sig inte finna fler ord att tillägga i det faktum som ständigt konstateras om oss kvinnors värde och att vara eller inte vara.


...


"Att vara kvinna är en svår sak efter som det huvudsakligen består i att handskas med män".
/ Joseph Conrad, Brittisk författare (1857-1924). 


2011-03-06
23:34:14

Bröllop


("v")


"Han älskar henne.
Hon älskar honom.
Dem älskar varandra."

..så valde vigselförättaren att börja sermonin. Så enkelt men åh så vackert!
Därefter ställe hon den där frågan som man, med stor förhoppning, hoppades på skulle få ett JA till svar. Tänk vad en så enkel fråga kan få så många att ljubla, och de som svarat att gråta av lycka! Det var ett borgeligt bröllop och ett väldigt personligt sådant. Nya släktingar presenterades för en och vi njöt utav varandras sällskap, god mat, fina tal och alla var glada med brudparet som spred värme och glädje, ut till alla sina gäster.  

"Jag ska titta på dig även om jag blir blind
Jag ska höra på dig även om jag blir döv
Jag ska krama dig även om mina armar blir lama
Jag ska kyssa dig även om mina läppar blöder
Jag ska älska dig även när mitt hjärta har stannat"


Något som jag absolut kom fram till, efter en kväll i kärlekens tecken, var att jag också kommer att vilja förklara min kärlek, visa den och fira den tillsammans med alla nära och kära!:) Gränser ska inte finnas i hur mycket kärlek man visar den och sprider den. ("v")
 


2011-03-05
11:05:55

Releas X2!

Ny releas på Bodycombaten idag på Värnhem!:) Har bara varit där en gång tidigare. Men, jo jag fastnade en aning!

...

Idag ska jag med släkten på bröllop utanför Glumslöv! Inte varje dag man får tillfälle att göra det! Och vilken fin dag idag att gifta sig på:)
Alla lyckönskningar till min kusin Anna som gängar sig med sin Thonny:)


("v")


2011-03-04
01:05:05

Påskliljor


Jag försöker skynda på våren med lite påskliljor, i ett ölglas, på köksbordet!:)
Ger man bort liljor vill man med dem säga "du är det vakraste jag vet". Och idag valde jag att ge dem till mig själv:) Hihi

Ser väldigt mycket fram emot morgondagen...:)


2011-03-02
16:39:08

Klippt mig

Då jag oftas är en sådan som planerar mina dagar, och ibland kan bli frustrerad när dagen inte utvecklats till det jag hade hoppas, så kan jag också bli lika lycklig när den Inte blir det:) På väg till träningen igår blev jag stoppad av min fina vän Tania som jag senare träffade igen över en fika. Mitt i konvensationen föreslår Tania att vi ska klippa oss!
"Jag behöver en förändring" - sa hon. Och med den där hopplösheten i rösten som avslutades med en djup suck. I princip ALLA har förbjudit hennne att klippa av sitt fina, långa, mörka, lockiga hår. Men, klippt och gjort, gick vi till en salong.
Och som, inte sällan, blev jag påmind om hur viktigt det är att vårda sitt hår. Packa in det en gång i  månaden osv.. Över ett år sedan jag klippte mig; kryss i taket att jag fick mitt slitna hår avklippt igår.

Café Gökboet söker fyra nya medlemmar i sin barpersonal - TVÅ kryss i taket!!

Må väl:)

 

2011-03-01
19:28:49

Jag kommer...

Veronica Maggio framhäver, för mig, en väldigt grym och skön känsla i sin musik. Den känns personlig och avklädd, ärlig och med sådana dära musikpoppiga, trallvänliga musikslingor som får en att dansa med små hoppiga steg åt höger och vänster; snurra runt ibland runt sina vänner. Låten Jag kommer känns också så klockren och rätt i tiden på något sätt!! 
Jag vet inte vad ni associerar till, men jag säger bara yes box för låtar som får mig att tänka på kvinnan som kom kom kommer, alldeles strax. Vart hon än befinner sig så kom kom kommer hon, alldeles strax! Känner igen mig lite får jag säga. Jag kom kom kommer alldeles strax till jobbet. Jag är på väg. Det tar lite tid, men jag lovar att komma. Om du kommer först så kommer jag sedan.
Ok?2011-03-01
10:15:06

Mötesplatsen.se

Jag har överraskat mig själv.
Vem gillar inte överraskningar?
Speciellt när man, verkligen, som minst förväntar sig det.
Jag gick med i mötesplatsen.se förra veckan.
Varför undrar ni? Jo, det ska jag förtälja eder allesammans. Eller nej, varför skulle jag göra det egentligen? Varför ska jag börja försvara mig till något som de flesta, tydligen, ser som en stor desperation när någon säger att man försöka finna en partner genom en dejtingsida på nätet?!
Jag är inte desperat (klyschigt, men åh vad sant det är). Men vad är det för fel med lite spänning i vardagen?:) Vi har alla våra olika annledningar till vår egen nuvarande civilstatus. Svårt att binda sig, blyghet, bitskhet, glupskhet, skyhöga krav... Lika många annledningar har vi som gått med en dejtingsite;) Bara för att ännu en börjar dejta via nätet, så minskar inte chanserna till att träffa någon spontant in real life, som det känns att vissa tänker att det skulle göra.
"Snart är det INGen som försöker den vanliga vägen". Men vi singlar kämpar, fortfarande, där ute i livet med det spontana, vanliga sättet (krogen?), trotts nätet.

Make love:)

Ha en bra dag idag:)