Babellycka!


Jag stod i mataffären idag och funderade över vilken toalättrengöringsprodukt jag skulle välja... Sina val man gör i livet säger oftast en hel del om vad för personlighetsdrag man har. På många sätt. Ni har väl alla hört talas om fördommar?!;)
Parfymfri toalättrengöring - trofast tråkmåns utan spänning i sin vardag, och vägrar ändra sig. Med doft av citron - opersonlig och som alla andra. Men det luktar ju friskt. Talldoftande odördämpning -variationssökande och berikar sitt liv med vardagliga överraskningar. Har skogen flyttat in?  
Gissa vilken jag valde... 

Cyklade en tur med solen som värmde mitt ansikte. Köpte vita tulpaner på möllan. Och så mycket folk som hade tagit sig ur sina hyddor idag:) 

Vilken kväll, vilken natt, vilken morgon...
Gårdagskvälln på Babel var mer än lyckad. Musiken med Me And My Army var skön och kändes som en trevlig hemmakväll med vänner som satt och jammade i din skinsoffa. Kvalitén är inte det viktiga, och det gör inget om rövinet spills ut i soffan. Den är ju ändå vinröd. Men stämningen och glädjen är det vi alla vill uppleva. Och som alla vet så gör vi det i bästa vänners lag.  Och det är inte mycket som slår musik och vänner i en härlig kombo!:) Tack Emma för en lyckad kväll:)

Upp, upp och iväg till jobbet!
Kontrapunkt ikväll kansk?!:)

Vi ses i marshallens skugga, Amen!



Kommentera här: