Madeleine

2011-05-31
23:03:04

Tidsuppfattning

 

För att förstå värdet av ett ÅR - fråga en student som missade examen.
För att förstå värdet av en MÅNAD - fråga en mor som fött ett barn för tidigt.
För att förstå värdet av en VECKA - fråga redaktören på en veckotidning.
För att förstå värdet av en TIMME - fråga de nyförälskade som väntar på att träffas.
För att förstå värdet av en MINUT - fråga han som kom för sent till flyget.
För att förstå värdet av en SEKUND - fråga han som precis lyckats undkomma en bilolycka.
För att förstå värdet av en MILLISEKUND - fråga han som kom tvåa i OS.

/ Okänd

2011-05-31
15:44:33

Tandhyginisten


Tackar vet jag bidraget man får per år när man besöker tandläkaren - 115:- för ett besök:)2011-05-30
23:06:20

P&L eller Amsterdam?!

Fuck. Hur kunde jag Inte få biljett till P&L?? Satt en kvart innan biljettsläppet. Inga viljetter ute. Tio över elva, inga biljetter tillgängliga. Och där emellan satt jag framför datorn och väntade, surfade, kollade in sidan, surfade igen... NADA!! En lätt deppression infinner sig idag - till vilket pris vill jag egentligen dit?
Min vän som kunde tänka sig att följa med mig till Borlänge gav mig dock ett alternativ: Amsterdam nästa?;) Plötsligt blev det än svårare att bestämma sig...
 
Jobbade på sju timmar idag i genomgående, rullande tempo, utan rast och växlade mellan tre våningar. 

...

Natti natti:)


 

2011-05-29
23:09:04

Loppisdag med loppisvän

Jag började dagen-efter-dagen med att ta mig med taxi till Drottningtorget för att torga hela dagen, och hoppades på en givande dag. Och jodå, den blev givande. Den fina dagen spred troligen större köpkraft, och med den girighet. Att pruta från 30:- ner till 25:- för ett par jeans kan ibland te sig som ett livsavgörande samtal för pengapungens ägare i fråga.
Roligt och lärorikt är det i alla fall med tanke på dem mänskliga beteenden man hinner med att observera undertiden man står där bakom sitt säljarbord.
En väldigt trevlig kvinna rekommenderade varmt Röda Korsets Second hand-affär i Köpenhamn:)

Men, cashen kom in. Får se hur länge dem finns kvar i min makt..

Kollade in ett rum vid Värnhem ikväll som ingav en fin vibb om trevligt kollektiv. Bra läge, bra tidsram, bra hyra, bra rum (högt i tak, romantisk stil), renodlad veggikök (vego dessutom), gemensam matkassa - nytt boende; nya utmaningar.
Håller tummen!

Imorgon köpes biljett till Peace&Love, och förhoppningsvis har jag hittat medkompanjon!!:D

Natti:)


2011-05-28
22:20:12

Dansar vidare..

"Vill du ligga med mig då, om sanningen ska fram..?!"


2011-05-28
01:08:01

Hörby busskur

Igår morse skulle jag ta bussen från Hörby. Jag hade kollat upp avgångstiden och hållplatsen. Okej. 07,52 passerade 470:an på ena sidan, och det första jag tänkte var att den med all sannolikhet skulle komma tillbaka på andra sidan efter att ha rundat stan.
Tjugo minuter gick.
Ingen buss. Jo, en ny 470:a som passerade på ena sidan och, ja, kom inte tillbaka igen..
Såklart var jag inte själv med att känna mig lika snopen. En tjej som också skulle med samma buss försäkrade också mig om att bussen alltid brukar stanna då hon pendlar varje dag.
Så, vi begav oss till busstationen för att vara helt säkra på att nästa buss inte skulle köra ifrån oss. DOCK gick den inte förrän 9.45, vilket gav mig ytterligare 1,5h i byn. Vad gör man i Hörby en torsdagsmorgon? Jo, man bekantar sig med sin nyfunna busskompanjon.

Trotts den halvmetern till avstånd som fanns mellan oss på bänken kännde jag en ganska stor distans mellan oss.
Tjejen var troligen i samma ålder som jag. Bodde för tillfälligt hos sin syster i Hörby medan hon väntade på att få flyttade in i sin nya lägenhet i Hässleholm som fixats utav socialen. Hon kom, denna morgon, att bli försenad till sitt jobb i korvvagnen utanför Gallerian i Hässleholm. Och undertiden som vi samtalade fick hon två, relativt irriterande, samtal av sin arbetsgivande. Till svars kom hon med vita lögner om att hon var på väg, att bussen var försenad och att hon befann sig i ett helt annat samhälle än vad hon egentligen gjorde. 
I helgen skulle hon med sina föräldrar och träffa sin son hos hans fosterföräldrar, och sonen fyllde, dagen till ära, ett år!

Jag kände mig så långt ifrån hennes vardag. Och ja, det var med stor lättnad som jag kände så.
Samtidigt infann det sig också en liten rädsla då man i livet aldrig kan förutse framtida, plötsliga händelser. 
Poff. Gravid.
Poff. Utslängd av ens föräldrar.
Poff. Nito inkomst.

Du vet inte vad det är för person som sitter bredvid dig i busskuren.

...

Godnatti2011-05-25
00:06:20

Fina du...... jag tycker om dig, jättemycket, och är livrädd just för att jag gör det...2011-05-24
15:00:30

Snaaart SIESTA


Ett mejl gjorde mig påmind om att SIESTA drar igång nästa vecka, och att jag ska arbeta som funktionär under festivalen. Det gjorde mig också påmind om att jag kanske borde förbereda mig inför det. Eller, åtminstånde fundera på om det är något jag behöver införskaffa innan. ´
Kanske är det för att jag idag inte direkt känner mig taggad inför nästa veckas kommande uppdrag som gör att det känns som att det inte kommer bli av. Trotts att det står SIESTA över hela veckan och att det pirrat lite i magen varje gång jag bläddrat mig fram i planeringe så känns det som att jag glömt att skriva in det i kalenderna eller något. 
Kanske för att jag inte direkt känner för nya utmaningar i livet för tillfället?! Eller, kanske har tillräckligt med dem?!

"Fan, det löser sig.
Det gör det alltid.
Det kommer ordna sig.
Det gör det alltid.
Det kommer fixa sig tillslut."
/ Timbuuuukto

Till Ribban, och vidare.2011-05-23
11:21:52

Trevlig balkongsyn och likton


Och så var vi också drabbade. Bostadsbolaget väcker en sju på morgonen för att putsa på fasaden. Och ute på balkongen möttes jag av en man som var i full aktivitet med att utföra sitt arbete. Men det gjorde inte så mycket tyckte jag - trevlig syn så här en måndagsmorgon;) Och min fantasi fick mig till att fundera om jag skulle avboka min morgontvättid idag och använda hans tvättbräda i stället...

Detta blev min måndagshumor och sexistiska del av skrivandet idag...;)

För att bli lite mer allvarlig, men dock än mer intim, förblödde jag totalt imorse!! Jag har bestämt mig för att ta bättre hand om mina fötter, och har därför börjat behandla mina liktorn. Hör bara vilket namn: liktorn. Lika spännande som det låter.
Nästkommande steg i prosessen blir att ta fram fil och sandpapper.


Yes, smakligt skrivande idag kände ja.
Trevlig måndag:)2011-05-23
00:35:11

Tröttdag

Söndagen började i simbassängen på Aq-Va-Kul. Så skönt det är att börja dagen i vattnet! Mina duktiga simbarn tog Guldpingvinen, och efter lektionen tog jag själv Guldpingvinen X 100ggr, typ.
Därefter åt jag frukost ute på bryggan i Västra Hamnen - såå himla avkopplande:)
Jobb 13-21 ikväll, och nu längtar jag mest efter att infinna mig i den mest bekväma positionen i min säng för en hel natts sömn!!

Söta drömmar var det ja....:)
 

2011-05-23
00:17:24

Fin em och Converse


Lördagen började bra. Riktigt bra. 1½ pass på 24seven (core är bara 30min, så ja för mig ser jag det som ett ½ pass), därefter träffade spenderade jag hela eftermiddagen tillsammans med pappa:) Fikade på möllan, cyklade runder i stan, gick på gårdsloppis och fyndade. Därefter cyklade vi till värhem för att visa vart jag arbetar någonstans. Och på vägen dit stannade vi för att leta upp en geo-skatt;) Säker många som undrade vad vi höll på med där vi stod under viadukten och stirrade runder, upp mot taket. Hehe, alltid på upptäcktsfärd när man är i hans sällskap:)

Införskaffade också nya skor, Converse (nej, det finns inga andra värdiga skomärken att nämna)
, som jag suktat efter sen i höstas. Men, det var först nu som jag känner att jag hade råd att investera i dem. 
 
Efter jobbet blev det vitt vin och ostbricka med Sabbe:)
Väldigt trevligt och mumsigt sällskap!2011-05-20
22:33:01

21.21


Missat samtal ikväll kl. 21.21 utav någon som, troligen, tänkte på mig just då?!:)
Hickar man är det också någon som tänker på en. Och för att få hickan att sluta måste man tänka på den som tänker på en. Farmor säger alltid så varje gång jag får hicka...:)

...

Gissa vem som jobbar 50h denna vecka..?!

...

Okej, det där med tattueringen har fått ligga några veckor på is. Och det så klart då min osäker började krypa fram. Jag känner mig själv. Börjar jag snacka för mycket om något är det för att jag är osäker och behöver någon form utav bekräftelse på att det jag pratar om verkligen är något som är jag säker på och verkligen har funderat på ordentligt. Är jag helt säker på min sak så aggerar jag bara. Så, när jag väl bestämt mig kommer ni kanske plötslig undra vad det är för skuggliknande som skymtar till under klädesplagget...:P
Har en väldigt lugn fredagskväll. Väldigt skönt! Dock med ett inte så gott, vitt vin som jag lät mig betala några extra kronor för..:/

...

Våra brister gör oss till människor
/ Daniel Adams Ray

2011-05-19
23:51:05

Trötter

Jag har varit läskigt trött idag. Så där så man faktiskt, på allvar, inte ens orkar att försöka se glad och trevlig ut. Ett leende skulle ha känts så fruktansvärt tillgjort att andra undrat om man plastat om sig i fejset.

Imorgon dock kommer jag att vara pigg som en lärka i skyn. Jag mår bra. Det blir snart fredag. Morgon passet på jobbet verkar lovande. Snart löning för ännu en månad. Tänker fina tankar. 

Sov så gott:)2011-05-18
23:52:04

Korsningen som har allt


Södra Förstadsgatan/Smedjegatan - korsningen som har allt! Och thairestaurangen på hörnan är att varmt rekommendera.

...

Imorgon blir det dubbelt jobb, och offrar en thaiträning enbart för mitt dåliga samvete om jag Inte dyker upp på Aq-va-kul. Eller ja, dyker i... Må jag få några barn att undervisa så det blir värt timmarna..2011-05-17
11:17:35

SwettVaknade upp en aning svettig i morse - vad drömde jag om inatt?!2011-05-15
12:31:05

Falafelmannen

Vaknade upp till en fiin söndag! Cyklade till simningen och hade simlektion en timme och simmade själv 1000m idag efter lektionen. Flera år sedan sist det hände;) Kände sig en aning stel och klumpig. Men kanske inte så konstigt..
Ska nu snart bege mig till Lund för att lyssna på Ultraljud som har sin vårkonsert i Botaniskan:) Wiiee! Ser jag verkligen framemot:),
Ska innan det sätta mig någonstans och fylla i lite papper och förbereda inför simningens avslut om två veckor. Lika bra att göra det nu då min kommande vecka är ganska smockad utav andra planer.

Vill bjuda på lite musikinspiration jag fick från den riktigt trevliga kvällen i fredags då Alla fagra hade sin CD-releas! Riktigt skön folkmusik får jag lov att säga! Man blir så glad av dem, och snart läggs låtarna in på mobilen så man kan bära med sig dem var man än befinner sig:)

Lyssna på Falafelmannen:)

Dessutom vill jag vädja till alla om att jag, från juli, söker nytt boende i Malmö fram till, åtminstånde, in i september:)

2011-05-14
16:02:35

Människor är aldrig nöjda.


"MÄNNISKOR är aldrig nöjda. Om de har lite vill de ha mer. Om de har mycket vill de ha ännu mer. Om de har ännu mer önskar de att de kunde vara lyckliga med lite, men är oförmögna att göra minsta ansträngning i den riktningen."

// Paulo Coelho


2011-05-14
02:28:09

"Vi är Alla Fagra"

Jag kommer precis hem efter en kväll på Kong, Klaffbron. "Vi är alla fagra", ett folkmusik band, hade sin CD-releas och dem var heelt grymma!! 
Kvällen slutade dock inte som jag hade hoppats... Men väl väldigt fint med min fina vän Tania:)
Nu vill jag bara sova, och hoppas på att det kommer kännas bättre imorgon.
Åter igen står jag inför det faktum att jag och mina känslor inte kan komma överrens med vad som är realistiskt hälsosamt att känna. 

Komiskt nog fick jag ett oväntat, nattligt samtal som fick mig på bättre humör. Som om det där samtalet bara var ämnat att bli av och för att få mig på bättre tankar. Skrämmande underligt. Fanns det någon som hellst mening med det??
Läskigt värre.

Sov nu Madde, sov.
Imorgon är en annan dag!2011-05-13
11:30:22

Njut av din lediga tid!


Man får njuta av ledigheten när man väl har den. För man vet aldrig när den kommer igen. Nästa vecka blev plötsligt väldigt packad utav händelser. Mest jobb, såklart...

Idag är det fredag, och tja, jag bara ler, och hoppas att fler gör det med mig:)
2011-05-12
23:31:58

ScaredVad är jag egentligen rädd för??!2011-05-12
21:29:53

Myrorna


...

Var inne på Myrorna idag och fyndade en jeansjacka och en stor, mossgrön skorta på deras nya avdelning Personligt, där de sållade kläderna är allt från äkta retro till exklusivare märkesplagg. Varför lägga flera hundra för en jeansjacka när man kan ge 125:- istället?:)  
Klockan är nu kvart över nio och fortfarande är det ljust ute - jag älskar det!
Och imorgon är det fredag; jag längtar så det nästan värker i kroppen..:)

...

Dröm sött!2011-05-12
06:38:17

Sova..Kunde inte alls sova inatt - åt jag för många russin kvällen innan?!

Och när jag vaknade denna morgon och såg ut genom fönstret var det som att se in i en vit vägg!!

Önskar alla en fin dag idag:)


2011-05-11
11:20:10

Namn personifierar


Det är läskigt hur enkelt man egentligen kan kolla upp folk och identifiera dem. 
Igår fick jag ett mail från Min Upplysning där det stod att ett företag eller någon person hade tagit kreditupplysning på mig och att jag enligt lag har rätt att få reda på vem som gjort detta och vad dem fått reda på. Säker saker jag själv ens inte viste om.
Sant eller inte; det är väldigt läskigt när man får dessa mejl då man inte alls vet vad som stämmer, samtidigt som man blir medveten om hur enkelt det är att faktiskt lura folk!

Namn personifierar.
Därför väljer jag sällan att nämna namn när jag bloggar om jag inte är helt säker på att personerna i fråga tycker att det är okej att bli nämnd. Inte heller om jag, personligen, inte kan eller vill definiera min relation till personen i fråga om jag inte känner mig kapabel i att försvara den. Med ett namn tar jag också steget i att göra personen i fråga verklig. Namnet gör att personen finns på riktigt, vilket också gör att alla händelser och känslor förknippat till personen är verkliga och fakta har inträffat.
Därav det farliga; ordet är skrivit i bläck och går inte att sudda. Gjort går inte att få ogjort.
Jag är inte rädd för det faktumet att våga stå för allt man gör i livet, bara väldigt försiktig i dem val man gör inna!

Vill jag dock uttrycka min glädje och kärlek för någon finner jag inga som helst annledningar till att inte nämna namn:)

Idag är en fin, ledig dag:)      


2011-05-10
00:39:30

GB

Efter att jag sa tack och hej till Amnesty tog jag mig till Kungsparken, letade upp den perfekta platsen och lade mig bekvämt för att läsa min nyinköpta Paulo Cohelo-bok! Ja, jag vet att jag införde bokinköps-stopp. Men när jag såg hans nysläppta bok, Segraren står ensam, kunde jag inte motstå frestelsen.

Det är konstigt hur man ser på tid, och hur olika tidsuppfattning man får beroende på vad man har för sig. Tiden går for när man har roligt - finns det ett mer uttjatat citat?! Men åh så intressant!
När jag låg där i gräset var det som om tiden stod stilla. Och det kändes sååå skönt:) Ingen tidspress, att bara få va...

...

Åter igen har GB lyckats med sin PR inför sommaren!  
"Träffa mina päron" - Daimstrut med päronsmak. Och många andra fyndiga citat till nyvälkomna familjemedlemmar!

Cornetto Enigma Hallon&vanilj håller måttet. Men ett stoort minus till paketeringen utav den. Vad ska man med en plasthatt över struten? Svårt att hålla "toppformen" ändå, och bara onödig plast. Nej, ush.

...

Jobb och massage ser jag framemot imorgon:) 

2011-05-09
00:31:01

Hässleholms NärradioHör och häpna! Igår kunde man höra Andreas på radion. Närmare bestämt på Hässleholms Närradio och programmet Club Swing Time.

Klicka er fram här så kommer ni hitta programmet som sändes igår. Andreas är med efter 98 minuter:)

2011-05-08
14:38:43

Söndag är ingen vilodag

Söndag är en dag då man gör allt man inte "hunnit med" dem andra dagarna.
Men oj, var fick jag min energi ifrån idag??

- Vid nio tog jag cykeln till mataffären och "storhandlade". Kom hem och bakade bröd i mängder (Gelas grovbröd, rågflingebröd, suuuper goda bars), rensade bland kläder och saker som bara ligger och som jag bara vill SLÄNGA (en del kommer gå till loppisen så klart), tvättat håret ( ish, det behövdes ja..), anmälde mig till Malmömilen. Och snart är det dags för att jobba!

Jag funderar på att annordna en Klädbytardag hemma hos mig snart, en kommande lördag! Dock funderar jag fortfarande på "reglerna" då Emma inte var lika överrens om hur man skulle annordna det hela...:P

Ringa någon efter jobbet? - Yesbox!
Träna därefter? - Absolut! 

Det går bra nu.2011-05-07
20:42:20

"Kontakt delete"

Jag fick för mig att gå igenom mina kontakter på telefonen. Och kanske inte med annledning för att ens kontakter skulle uppta för stor plats på minneskortet. Den risken är minemal. Men den där känslan man får när man rensar bort saker i sitt liv får en att känna sig lättare. Som en ny start i livet. Lika intressant är det när man minns tillbaka vad det är för männiksor man haft kontakt med tidigare, och till vilken annledning det var som man tog kontakt. Och nu, till vilka annledningar man inte håller kontakt längre.

Daniel - vem var han? Hm.. (pågående enirosökning).. Daniel från Karlshamn..
- Aha! Sabbe, kommer du ihåg kvällen då jag spontant tog kontakt med de där två killarna från Blekinge?? Och allt slutade med att vi fyra slog oss ner inne på Debaser och hade en väldigt trevlig kväll tillsammans. Jag skulle ta mig upp dagen efter och jobba. Och den där Daniel fick mitt nummer... Vi skulle ju till Karlshamn och festa sa vi ju - vad hände??
Radera..

Tihi!

Joakim - delete..
Max - vem var han?? Hm... från Vänersborg.. Åh neeej - delete...

...

Vi har alla vår historia. Vi har alla ett förflutet vare sig vi skulle vilja berätta om det eller inte. Det är något vi inte kan ändra. Och samtidigt något som jag tycker att vi inte ska vilja ångra. Bara acceptera.

Yes, en aning bättre känns det faktiskt.

Vi ses i marshallens skugga - amen!  

2011-05-07
11:32:05

PromenadPromenad i skogen med fina Sabina idag:)
2011-05-06
23:40:48

När problem löses under en diskussion över en kopp kaffe och en bit, god blåbärspaj!

Jag är helt övertygad om att alla världens problem hade gått att lösas över en fika!
Inget går upp mot en trevlig och tillbakalutad stund med en kopp kaffe i handen.
Ett glas vin är också trevligt. Dock tror jag att besluten som hade fattats, grundade på alkohol och dess påverkan, hade givit sin vinkling i det hela. Mindre bra påverkan.
Men, med en kopp kaffe och något gott där till får oss att slappna av, varva ner och må bra! Våra sinnen öppnas upp och låter sig, med possitiv anda, inspireras och medvilligt ta till sig olika perspektiv i ställningstagande.
Officiella möten och fina middagar fryser till och avpersonifierar samtal. Vem känner inte igen den strama, tillgjorda känsla som samlar alla under samma regelverk men som får samtliga medverkande att känna sig som intetsägande, stela statyer?!

Åter igen blev jag påmind om att tiden inte har någon betydelse när det kommer till fin vänskapsrelation. Må det ha gått två år, och det känns som igår när vi sist sågs! Det är ju bara så synd att det ska behöva gå sådan lång tid, när det är så att man faktiskt trivs i varandras sällskap..

Tåget tillbaka till Malmö ändrade sin slutdestination till Lund, och spontant skickade jag några förfrågningar för att se vem som först skulle nappa på ett förslag om ett glas ute på stan.
Men inte, och ett ensamt glas på Gräddhyllan blev inga problem - ensamhet är underskattat. Ensamhet ute en kväll - ännu mer underskattat.
Plötsligt kan en gammal vän, nyfunnen vän eller självaste drömprinsen stå framför en. Och skulle inte något inträffa så har jag i alla fall mitt vinglas att hålla om. Skriker det desperation? Inte alls; jag trivs med livet:)
Efter att ha fått glaset halvfullt (trogen optimist) börjar saknaden göra sig påmind - det finns någon jag börjar hålla av. På riktigt. Jag erkänner. Och med det kommer rädslan av att känslan inte är ömsesidig, och att allt får ett plötsligt, oväntat slut. Det är där förväntningar kommer in - åter igen - ju färre man har desto mindre blir besvikelsen.
Dock har jag med tiden kommit till insikt att jag, som har svårt att öppna upp mig, inte har svårt att älska. Utan att jag helt enkelt älskar med en anna form utav innerlighet. När jag älskar älskar jag med hela mitt hjärta och låter ingenting passeras orört. Det är passionerat med hundra procent närvaro och ärlighet. Och, när den tanken kom till mig har jag svårt att bärja mig vid den känslan, och jag bara längtar tills den stunden kommer.

Idag var en väldigt fin dag!

Sov så gott allihopa:)
2011-05-06
11:13:51

("v")


Åh, jag vill tack Emma för de ventilerande samtalet jag verkligen behövde igår...
Det var inte så svårt att komma ur sängen idag! Och idag är en bra dag:)
Snart tar jag tåget till Helsingborg..

2011-05-05
21:16:15

Skör som kristallglas

Vad är det med mig? Varför får jag ständigt dessa ostabila känslovågor som verkar komma och gå utan någon som helst regelbundenhet?! Ena stunden tror jag att jag känner mig själv. Andra stunden vet jag inte vad det är med mig. Jag känner mig skör som ett kristallglas när osäkerheten tränger sig på. Och just nu känner jag bara för att krypa ner under täcket och sova. När jag väl somnat är det ju lite som att fly undan den där jobbiga känslan. Och så klart hoppas man ju att den där tunga känslan försvunnit när man vaknar dagen efter. Chansen finns ju dock att den är kvar. Och, då vet man vad som väntar därefter; kämpandet med att ta sig upp ur sängen.

...

Imorgon ser jag fram emot en tur till Helsingborg, och ska träffa en vän jag inte träffat på över 1½ år!:) 

Och, imorgon är det fredag!!

Puss och god natt

2011-05-04
00:29:26

Bazinga!


Bazinga!


2011-05-03
14:23:29

Våga tro på varandra!

Jag träffade på min farbror igår när han körde buss 8:a. Och som vanligt gjorde han mig påmind om vilket område jag bor i. "Dem har inte stulit din cykel än?" Och med ett suckande leende svarar jag att det fortfarande finns fina människor i världen. "Ja, men få är dem" gav han mig till svar.

Senare tog jag mig till Folkets Park för att hämta ut min cykel från verkstaden. Dessvärre tog han inte emot kort. Och jag hade inga kontanter. Med stort förtroende sa han att det inte var några problem att ta med mig cykeln och komma tillbaka en annan dag och betala.

Må säga att det finns få goda människorna i världen, men dem finns!
Efter jobbet cyklade jag tillbaka och betalade för det arbete han utfört.

Våga tro på varandra!:)

 


2011-05-02
16:35:45

1250:-...för vad?!

Jag kom precis hem efter några ärenden på stan, var av en var att lämna in cykelhjulet på lagning. Ja jag vet, det är av ren smidighet som jag gör det. Aldrig någonsin har jag åkt så mycket buss och gjort så många byten som jag gjort idag.

Jag hämtade ut min flöjt idag och fick punga ut 1250:- efter att ha fått den "renoverad och upputtsad". Fråga mig inte vad jag egentligen betalade för. Det vet jag knappt själv. Dock är det en extra servise om jag får för mig att sälja den i alla fall.

Yes, joggingskorna på, snart iväg för att hämta cykeln, och därefter vårruset!

Skön dag idag!

   

2011-05-01
23:26:46

Bildextra 
På jakt efter tuppen i hönsgården hemma hos mormor och morfar;)Pappa på skattjakt utanför Sösdalas nybyggda tågstation. Att se Sösdala-skylten känns en aning overkligt, och farmor är alltid lika söt i sin ljusblåa dräkt. Mammas nöjda min efter sin lyckade efterrätt. Och min nöjda min efter en skön afropowerdance träning. Men ja, det finns fler annledningar bakom den minen:)

...

Imorgon är jag, tillsammans med Sabbe, grymt laddade inför Vårruset!!