"Spricka hela vägen"


Jag såg precis färdigt Uppdrag gransknings program om förlossningsskador. 
Se den här!
Var jag inte rädd förut så blev jag det nu!! Singel som jag är håller jag fortfarande fast vid min tanke på att adoptera om mina moderskänslor i framtiden skulle växa sig starkare och göra sig odödliga. Men, hur vet man om man fortfarande vill adoptera om man skulle möta sitt livs kärlek?! 

... 
  
Och imorgon ska jag på gynekologisk cellprovtagning!

God natt:)

Kommentarer:

1 Henrik:

Hur ska det då gå med dina gener om du adopterar? Vill du inte föra ditt arv vidare?

2 Madeleine:

Tror att den yttre påverkan genom en bra uppväxt med mina värderingar som en exemplarisk förebild kommer forma mitt adoptivbarn till en minst lika bra samhällsmedborgare! Med eller utan mina gener...

3 Henrik:

Fast att sprida sina gener vidare handlar inte om att skapa bra samhällsmedborgare, utan om att sprida sin genetiska kod vidare. Den kod som just du har fått genom evolution full av massvis med slumpartade händelser och yttre faktorer som gör att du är du och har de gener du behöver för att leva som du lever. Om du inte sprider dina gener vidare försvinner den koden för alltid. Självklart har jag inget emot adoption utan tycker att det är något väldigt bra, men det är nog inget för mig. Kan vara för att jag har så mycket tilltro till evolution och vikten och funktionen av det mänskliga genomet. Det här tror jag vi skulle kunna sitta och diskutera hur länge som helst någon gång. Apropå det så tycker jag vi ska göra något nu när du kommit hem igen. Den här helgen har jag fullt upp, men jag kanske hör av mig närmare nästa veckoslut så kanske vi kan göra något?

Kommentera här: