Körkonsert och vietnamesiskt kaffe


Lite bilder från The Arks sista klubb spelning någonsin! Så bra bilder som man kan få utav en
diggikamera;) En kväll väl värd att minnas:)

 

...

Lördagen därefter blev en lugn dag fram till kvällsjobbet.
Efteråt var jag trött.. Men jag hade orken att ta mig till Entré och såg Apornas (R)evolution - väl värd att se:)
Dock blev det inte att jag tog tåget hem 23.53, som jag hade planerat, eftersom den var ersatt med buss (!!), vilket skulle ha slutat med en hemkomst närmare halv tre på natten. Vilket därefter inte hade varit roligt då jag skulle upp igen till 06.16 tåget tillbaka till jobbet, igen.
Så det fick bli att stanna i Malmö, och fann tillslut sovplats,.. på jobbet;)

Efter jobbet idag, så där på minnesdagen utav terrorattentatet i New York den 11:e september, försökte jag få lite inspiration till min brorsas 20-årspresent. Dock utan något givande resultat..

Jag blev bjuden på Vietnamesiskt kaffe idag med! Visste ni att Vietnam är ett utav världens störst kaffeproducerande länder??! Dock är det inga (eller, ytterst få) kafferosterier i Sverige som väljer att köpa från det asiatiska landet. Så det är kanske inte så konstigt att man inte kände till det. Men som de stora kaffedrickare vi ändå är i detta land så kanske det kunde vara till intresse att veta! Man lär sig något nytt varje dag:)

17.00 satt jag i Allhelgonankyrkan i Lund och sörplade ljudet av 
Korallernas körsång! Dock var jag så trött att jag nickade till några gånger under konserten. Och deras vackra, välklingande, lugna musik gjorde det inte lättare för en att hålla ögonen öppna. Aglepta fick mig dock att vakna! Det är cooool musik får jag säga:)

Ledig imorgon!

God natt:)





Kommentera här: