Be

Be mine
Be yours
Be loved
Believe
Become
Beneath
Beware
BeyondTic Tac, Tic Tac


Lika fort som pengarna kommer in på kontot; lika fort åker dem där ifrån... Eller, inte hela lönen. Men det första jag gör när lönen kommer är att betala hyran och samtliga räkningar just för att få det överstökat. Denna månad blev inkomstsiffran en trevlig överraskning dock:) 

...

Tic Tac smakar gott. Men när tiden tickar blir den smaklös och outhärdlig.
Jag är i en fight med CSN känns det som. Eller, jag förstår att dem vill ha den information dem ber om. Men när jag frågar efter informationen från skolan, får den och CSN inte blir nöjd; då blir jag ledsen. Och frustrerad.

Samtidigt tänker jag mig att, genom denna process får också jag själv reda på informatio som jag kanske inte annars skulle tagit reda på förrän jag kommit ner till skolan. Information som jag tänker mig att jag kommer få ta del utav när jag kommer  ner. Men, skulle något oväntat dyka upp under letandet utav informationen som CSN vill ha, så är det ju bättre att vi båda får reda på det här före avresan.

Anyhow.. Jag ska jobba ett litet sött kvällpass till nio ikväll, och därefter på "efter jobb drink" med en kollega!

Var på en konsert med Tarrus Rily på KB i tisdags förresten - skööön reggie musik!
Endast en massa glädje i lokalen:)
Skööön fredag på er alla:)

Gamla inlägg väcker minnen...


Jag fick för mig att rensa lite bland mina gamla innlägg som aldrig blivit publicerade. Och ja, det har funnits en annledning till att dem just inte blivit det heller. Några kan man väl säga har innehållit några utav mina djupaste hemligheter. Andra har endast varit otroligt dåliga, halvskrivna innlägg utan någon mening med att just bli publicerade.  Sedan fanns där några som verkligen överraskade mig glatt! Och några som jag funderar på att kanske fortsätta skriva på en vacker dag när rätt tillfälle kommer till mig. Men som ni alla vet så inträffar ju sällan den dagen.

Det kändes lite som att gå upp på vinden hemma hos sina föräldrar, där alla ens lådor med gamla saker från grundskolan finns samlade. Och ju mer man letar märker man att sakerna från sina högre årskurser blir färre och färre. Första klass bara myllrar utav teckningar och halvfärdiga stentroll med hår av garn. I tredje klass visades prov på sina mattekunskapet, och i femman var man tydligen en fena på att skriva små dikter. Högstadiet bestod endast utav pärmar med en massa svenskuppsatser och skrivna prov.

Jag ska fortsätta min rensning utav gamla utkast, och kanske att något fint inlägg som väckt fina minnen tillslut kommer publiceras...!

Vi får se;)