OMG - BORLANGE!!

 
 
 
 
Last day in Stockholm, and yesterday I found a really nice London  guy to talk with! He's really in to Photos, and kindly let me use his computer!
Check his photos here!:)
Okey, so FINALY the PEACE & LOVE FESTIVAL will be next on my trip!!
Am just sooo exited!:)
Good muuusic, good friends, good drinks - just goooodie!:) 
 
Peace&Love here I come!!:)

 
 
 
 
 
 
 

Måndag, trött och regn

 
Måndagen infann sig, och så gjorde också tröttheten. Kontot ekar tomt efter en månad utav stora utgifter inför Indienresan.
Henrik och Jacob åkte hem igår, och jag har passat på att läsa en del idag och, trotts regnet, spatserat gatorna upp och ner. Huvusdstaden ska allt för världen inte underskattas! Inte ens i regn;) Den är väldigt vacker så som den är belägen över öarna och kullarna. Och kvarteren är otroligt charmiga!
Sabbe, vad du kommer att trivas här!:) Jag hoppas absolut i alla fall!!
Hade inte mina Indienplaner gått som önskat hägrade Stockholm i mina planer. Men skulle Indien gå åt pipsvängen kommer jag alla gånger åka upp till dig!!
 
Sedan behöver man ju inte bli vän med alla näsvisa och pedantiska stockholmare. Säkerligen finns det minst lika många trevliga utsocknes bor att bekanta sig med här;)
 
Under min promenad idag fann jag mitt andra favorit fik i Gamla Stan där jag så mysigt slog mig ner för att skriva mina memoarer - Café Dox ligger så trevligt och mysigt under jorden, och med endast ekologiska alternativ på sin meny + FREE WIFI!!
 
Det blir tidigt i säng idag!
 
Sov så gott!
 
 ...
 
 "Klick"
Om man träffar en eller annan individ kan det hända att allt klaffar.
/ Einar, 8 år
 
 
 
 

INGRID + EMIL = SANT

 
Så fick dem så vackert varandra i den fullsatta lilla träkyrkan på Ingarö i den idylliska Stockholmsskärgården:)
Och sådan tur att dem båda sade JA till varandra så att vi alla fick celebrera med festlig tillställning på bygdegården!!
Hela dagen var planerad in i minsta detalj - lysande sickan (Ingrid), självklart;)
Tal efter tal, telegram och lyckönskningar avlöste varandra mellan de utsökta måltiderna. Och inte förrän halv ett på natten fick vi se brudparet valsa loss på dansgolvet! Kvällen bjöd på många innerliga skratt som gav upphov till en lätt smärta i kinderna som säkert kommer sitta kvar till morgondagen;)
 
Halv två gick bussen tillbaka in till stan, och halv fyyyra kom Madde i säng efter en heldag i kärlekens tecken, indeed:):) 
 
Du var så vacker Ingrid,, och Emil stilig till tusen!!
 
Önskar er all lycka i ert framtida liv tillsammans som herr och fru Holmgren:)
 
 ...
 
"Nasse och Nalle Puh sitter under ett stort träd och tänker över livet.
Plötsligt frågar Nasse:
- Puh, vi har fått två händer för att hålla, två ben för att gå, två öron för att höra och två ögon gör att se. Men varför har vi bara ett hjärta?
Puh tänker en liten stund, och svarar:
- Nasse, det är säkert för att det andra hjärtat är bortskänkt till en annan, som vi själva måste hitta."