Hej igen..

Tja, det kan väl kanske va en bra början..?! Men egentligen skulle jag kanske börja med förlåt..

Förlåt! Förlåt Madde för att jag inte har skrivit av mig alla känslor och tankar som farit omkring i mig och min omgivning efter att jag kommit hem från USA.
Efter mitt sista inlägg under hela USA-karusellen sade jag till mig själv att jag inte skulle börja skriva förrän "mitt liv började igen", och när jag faktiskt kände för att skriva. Vad trodde jag egentligen?! Som om mitt liv bara tog slut när jag kom hem. Man är ju så dum som man tänker ibland..

Jag hade några dagar, efter att jag precis kommit hem, som jag kände lättnad av att vara hemma. Men, precis som med förra gången jag var iväg i London, tog de där sköna dagarna slut, och verkligheten kom ikapp. Jag gick hemma (även om jag inte var Hemma så mycket kanske), skickade iväg en massa cv:n och funderade över framtida händelser.
Nu har jag fått jobba endel (vilket jag är oerhört glad över), har sökt in till universitetet till vårterminen, och pliktverket ska jag även skicka in en annsökan till! Det Finns framtida planer..
Ändå,..
Ändå kan jag inte sluta..
Ändå kan jag inte sluta känna..
Ändå kan jag inte sluta känna denna trånga, men också smått rastlösa känsla - som klaustrofobi i mitt eget liv.

Det finns säkert många annledningar till varför jag känner som jag gör. Jag är ingen psykolog (även om jag ibland känner att jag är det). Jag vet bara att det har att göra med hur jag under denna känsla, klaustrofobimanteln, bearbetar alla händelser och känslor som jag varit med om, samtidigt som man krockar med verkligheten, och inte minst Framtiden som man hellst vill ta itu med på samma gång.

För en gångs skull hade jag en Plan ett heelt år framöver, och så fick jag tyvärr komma hem igen. Och ja, jag säge tyvärr.. Det har Inte att göra med alla otroligt fiina människor som finns i min omgivnign (hemma, på jobbet, vart ni än är utspridda). Utan det har att göra med mig enbart; egoistisk som man är, men som man också måste vara.

Tja, känslologi var de ju..

Imorgon ska jag träffa Solstrålen Sanna och mysa i Helsingborg hela dagen!:) Sen bär det av till Köpenhamn på kvällen med Sabbe på "RUST" där det ska spela nått bra Hip Hop band";) Skojsigt värre!

http://www.rust.dk/pages/start.php

För det mesta blir livet vad man gör det till!! 
Personligen vill jag verkligen att livet ska va roooligt och liiivligt att leva - och jag jobbar på det!:)

("V")