Peace&Love nästa:)Packar ihop det sista innan läggdax. Några timmars sömn blir det. I alla fall så att det blir lönt att lägga sig;) 
Hade ett MEGApass ikväll med 2½ timme Thaiboxning.. Och som straff för att jag och en tjej (de enda två tjejerna i gruppen) satt och snackade och inte satte oss exakt när gruppen skulle samlas, så fick vi sätta oss i 90 graders position med benen och ryggen till väggen, i fem minuter. Och precis innan hade jag varit och joggat en kvart i den härliga hettan... Halv nio var vi färdiga. Och ja, då var ve heelt färdiga... Så i genomsvettiga kläder tog jag mig hem, packade med de sista sakerna och tog tåget hem till Sösdala.   
Åker sjubussen imorgon till Hässleholm, sen tåg till Borlänge med byte i Mjölby! Fy vad jag ser fram emot dessa dagar:)

Jag pratade med en kille på tåget som hade en dålig teckning på sin mobil, som var en prototyp dessutom och inte hade tagit sig ut på marknaden heller. Mobilen alltså; en prototyp. Lär kanske inte komma ut på marknaden heller med tanke på den dåliga teckningen. Men, min mobil finns det alltid teckning på, hehe, och mobilladdaren har jag packat ner. Pengar finns där också på den. Så det är bara att ringa om ni har något smaskigt att berätta, eller mindre trevligt är såklart också okej. Om inte, så finns jag alltid där för att lyssna, i ALLA väder. Tänk aldrig tanken att INTE höra av er även om ni skulle vilja... Det finns inga om och men.

Ta hand om er alla nu, och njut så mycket ni kan i solen!! Tänk bara på att dricka mycket vatten (gå med en flaska i näven), men att också variera er mellan skugga och sol:)

Wiiee!! Snart drar jag...:D