P&L - Onsdag!


Vaknade upp under förmiddagen. Ringde och ringde men fick inget svar från kompisen.

Tog en runda på stan idag. Åt en glass.
Niclas Nilsson (från Tyringe, och det var inte svårt att höra)och Daniel Poohl från tidningen EXPO var två intressanta föreläsare som pratade om sin verksamhet, vikten av deras existens och att informera samhällets medborgare och våra politiker om hur främlingsfientliga grupper proppagerar för deras grundläggande ståndpunkt. Niclas Nilsson försökte också belysa vikten av att våga ifrågasätta de mest förekommande argument när vi talar om rasism, så som "massinvandring" "islamisering".
"Man måste försöka förstå sig på motståndaren för att veta hur man ska bryta ner dem", som Daniel Poohl, chefredaktör på tidningen, sa! Lite kul att han faktiskt var infiltrerad i Nationalsocialistisk front i två månader, enbart för att skaffa sig kunskap om hur dem arbetar och tänker.

Annan fin fakta fick jag höra om Vi-skogen och hur dem arbetar med att utveckla bönernas verksamhet i östafrika, och vikten av att anpassa sin produktion till rådande miljöförändringar.

The Vaccins var ett trevligt britt-pop-band!
Paolo Nutini måste jag höra mer från...:)
Till Lykke Li ville man dansa till, tillsammans med sina vänner...
Kings Of Leon - där dansade man ändå! Efter 1½ timmes spelning spelades Sex On Fire, och alla släppte loss totalt. Därefter började folk dra sig tillbaka till campingen. Trotts att bandet hade fler låtar kvar att spela...;)

Hade en väldigt skön dag med mig själv! Men har inte direkt känt något behov i att snacka med så mycket folk... Grannarna lockar inte direkt,..
Fick dock en komplimang från en 17årig kille som tyckte jag såg mycket sofistikerad ut och undrade hur gammal jag var...:P (Hehe, det tog jag som en komplimang;))

Imorgon ska jag komma, och komma, och komma om och om igen...

Höres!