Landat hemma...


På väg hem från Malmö idag med flyttlasset körde jag inom farmor för en kopp kaffe! 
Därefter inom Tösernas och köpte månadskortet. Efter det gjorde jag ett ärende i mataffären som gjorde att jag blev en aning nervös då jag märket att mitt ena kontokort fattades i börsen!! Snabbaste farten tillbaka till Tösernas för att kolla om det fanns kvar där. Och med största turen hade någon hittat det efter att jag tappat det vid ingången! Puhu!!

Sitter nu hemma och tänkte påbörja en liten uppackning innan läggdags, som jag vet kommer bli sen...:/ Eller, ska jag lära mig ikväll kanske?!
Pappa kommer i alla fall att väcka mig imorgon (hoppas jag!!), då vi ska med samma tåg till jobbet;) Inte hade jag kunnat drömma att vi nååågonsin skulle göra det tillsammans..:P

På vägen hem från Malmö spelades radion på högt, och då spelades bland annat denna ljuvliga låten med Lykke Li och som fastnade på tungan - njuuut:)Nä, jag kommer nog somna i kaoset bland alla svarta kassar och staplade korgar på flickrummet

- Natti:)

Nu flyttar jag


Jag har precis burit ner de sista sakerna till bilen som står fint parkerad på andra sidan vägen från lägenheten. De sista som kommer bäras ut ur lägenheten blir väl den stora, svarta sopsäcken från köket. Klassiker.

Fy vad jag kommer sakna allt. Att bo, just här, i detta rummet, denna lägenheten, i detta området, värnhem, Malmö...

Men jag tog ju mitt beslut utav en annledning.
Dock påminns jag åter igen om hur mycket jag engslas utav förändringar där valen har varit mina egna, och hur mycket det ligger i att jag inte alls tycker om att fatta dem där besluten och livsnödvändiga valen. 

Hoppas på att mamma mia är hemma och kan hjälpa mig packa in allt. Jag kommer inte kunna packa upp förrän på söndag.
Har tagit på mig lite extratimmar denna vecka för att kompensera till den lediga helgen.
På lördag blir det bröllop och storfest!! Det är Johanna, mammas kusin, som gifter sig med sin Henrik:) Och det firandet ser jag verkligen framemot:) Kolla in deras bröllopsblogg:)

...

Oioi, plötsligt ringde en möjlig köpare till min flöjt... Ska jag sälja?!

Nu går flyttlassen hemåt!

Årets polarpristagare!


Polarpriset består utav 1 miljon svenska kronor, och delas ut årligen utav kungen på Stockholms konserthus. I år blev Polarpristagaren den legendariska Patti Smith. Född i Chicago 1946 och sedd som en otroligt viktig person i den musikaliska rockvärldens utveckling. Rockmusiker, sångerska, låtskrivare, författare samt poet; många stängar på sin lyra - äkta konstnärssjäl! 

Jag får alltid lite dåligt samvete när jag känner att jag inte har någon bättre koll på dem där legenderna som gjort sådant otroligt stort intryck och inspirerat till den musik som faktis skapas idag!

Här är hon i alla fall! Och känner du inte igen denna låten så är du inte ifrån Tellus...   


Tar snart tåget till Sösdala för att spendera natten där. Imorgon tar jag bilen tillbaka till Malmö och packar in grejerna, för att flytta hem igen.........