En vecka i Sverige

 
   
Jag erkänner att inläggen känts aningen tafatta och slentriana den senaste tiden. Dels har det varit fullt upp sedan jag kom hem till Sverige, och sedan har det helt enkelt inte funnits lust till att skriva.  
 
Men, nu sitter jag här, åter igen, på Kastrup flygplats och väntar på flyget till Istanbul, och Mumbai. Inte mycket har förändrats sedan förra gången, förutom luggen på min hjässa.
Jag kan inte nämna det tillräckligt hur mycket jag tycker om att sitta och vänta på en flygplats. Det är något visst med det! En hel vecka hemma i Sverige passerade så klart alldeles för fort. Och jag ska erkänna att det var blandade känslor när jag kom hem. Men så klart var jag överlycklig att få komma hem och träffa alla, klä sig i tjockjacka och känna av vinterkylan:)
Samtidigt kändes det också väldigt, väldigt konstigt. Indien är så mycket motsats till Sverige att det känns som två parallella världar när man åker från det ena landet til det andra. Känslan att den ena väldigen stannar upp när man åker till den andra.
Jag hade i alla fall en jättefin vecka hemma, och jag kommer sakna er alla ngt otroligt när jag åker tillbaka. Jag förstår folk som faktiskt inte åker hem under julhelgen, just för att slippa den jobbiga känslan som infinner sig när man ännu en gång säger hejdå.
Det låter konstigt, men att bli påmind om hur mycket kärlek som finns i ens liv kan göra ont. Och framför allt när man måste lämna den.
 
Så snart går flyget, och i Indien väntar en upplevelse i Ahmedabad innan skolan börjar igen:) 
 
 
 
 
Älskar er:)
 
 
 

God Jul:)

 
Och så var det jul igen... Pappa blev trött på julmusiken, och bytte min skiva..."Man har ju hört den i en hel månad ju". Tja, jag kan ju inte säga desamma...
 
Hörde precis mamma och pappa bråka om att man inte fick klämma och känna på paket under julgranen medan dem lades i påsen...;)
 
Julen firas hemma hos fina morfar:)
 
God Jul:)
 
 
 
 

Samsons' residence:)

 
Yesterday I started my journey home, with two-night-stop in Mumbay where my very nice classmate, Samson, offered to stay at his place until the flight on tuesday morning. He lives in Kurla, in Mumbai, together with his little brother and grandmother while his parents are working in Spain. They live in a two small-room appartement, and I feel sooo honoured to come to their home!
 
Tomorrow evening I'll be back home in Sweden. My mom will probable meet me at the air port. 
I'll be having my old mobile no. for those who wanna contact me!!
 
It'll feel so strange to be home, but I am sooo exited to meet you all!!:)
 
Chumma chumma:)