Färdisch, nästan iaf...


Helgen har gått, och igår hade jag, förutom hemtentan, en helmysig eftermiddag med Ylva, Henrik,...och INGRID!! Flickan kom ner till Skåne i helgen, och Äntligen fick man träffa tösabiten!!:) Vi höll långbrunch hemma hos Ylva i sin nya lägenhet. Och munnarna gick i 120 hos oss allihopa..

Är precis, nästan iaf, färdig med tentan. Ska in i duschen nu och sen bär det av till skolan för skriva till det sista och att printa ut fanskapet... Just det, får inte glömma att också skicka iväg tentan till Urkund. Tänka sig hur utvecklingen går. Och snacka om omöjligt att kunna kopiera en redan skriven tenta när man nu också ska skicka in den till Urkund så de kan skanna igenom den.
Men, ärligt talat, med alla dessa skrivna tentor genom tiderna på alla de universitet och högskolor som finns i landet; borde det snart inte mättas med skrivna texter och tentamer?! Precis som man ibland kan känna med musikens utveckling. Vissa genrer känns på något sätt mättat med skapande. Även om ja, skapandet är oändligt. Så borde det snart inte bli så att man, omedvetet, skrivit likt en annan hemskriven tentamen?! Eftersom vi inom exempelvis Idrottskuresn, utgår ifrån och hänvisar till samma kurslitteratur. Tänk om Min tenta är skrivet på ett liknande sätt som någon annns?! Hm, men vänta nu, hur länge varar sekretessen egentligen?!    

...

to be continued

...

Kommentera här: